>

2. Doel van deze cursus

Doel van deze cursus is in de eerste plaats koopkrachtbehoud !

In deze tijd van dalend vertrouwen in een derde partij om zorg te dragen voor onze financiën dienen we zelf de verantwoordelijkheid te dragen om onze centen te beheren.  De ultieme assets waar geen derde partij risico aan verbonden is zijn fysiek goud, fysiek zilver en crypto's in eigen bezit.  Goud behoudt al 6000 jaar zijn koopkracht terwijl elke fiat-munt altijd eindigt op koopkracht waarde nul.  Zilver is meer speculatief, maar door de jarenlange neerwaartse manipulatie van de zilverprijs is het opwaarts potentiëel voor zilver enorm.  De prijs kan nauwelijks nog lager, de zilvermijnen komen niet meer uit de kosten om zilver te ontginnen.  Crypto's zijn volatiel en speculatief, maar zijn duidelijk wel de toekomst van ons monetair systeem.  En in deze periode zijn we nog steeds 'early adopters' en is de kans groot dat we er een heel goede zaak mee doen.

Dus kom ik tot de conclusie: maak fysiek goud tot jouw basis voor koopkrachtbehoud.  Investeer in fysiek zilver terwijl de prijs erg laag is en converteer het naar goud of onroerend goed wanneer de prijs de hemel in schiet.  Hou een portefeuille aan crypto's aan en volg daarbij een strategie: koop bij bij dalende koersen en zet winst om in fysiek zilver en/of goud.  Start bescheiden met crypto's, leer er mee om te gaan en leer omgaan met de strategie.  De meeste mensen kopen alleen als de koersen spectaculair aan het stijgen zijn en keren zich totaal af wanneer de koersen dalend zijn.  Wanneer je tot het besluit komt dat Bitcoin en de goede crypto's op de lange termijn blijven stijgen in waarde, koop je bij als de koers laag staat en verkoop je bij stijgende koersen en zet je die winst om in fysiek goud.

We leren in deze cursus dus omgaan met crypto's met als doel onze basis in fysiek (zilver &) goud te verstevigen.  Goud is de veerman die je van het ene monetaire systeem naar het andere brengt.  Crypto's zullen deel uitmaken van het nieuwe monetaire systeem.  Daarom leggen we nu een portefeuille aan.   We volgen de evolutie op de voet en sturen bij waar nodig.  De kans is groot dat de dollar en de euro cryptografisch gaan worden als fiat-munt en nog steeds gecontroleerd gaan worden door de centrale banken.  Daardoor zal Bitcoin, dat geen aandeelhouders, bedrijf of controle-orgaan kent, nog aantrekkelijker worden omdat het decentraal werkt en een vastgelegde gelimiteerde hoeveelheid (van 21 miljoen BTC) heeft.

Als klant word je tevens geïnformeerd over munten die een bijzonder opwaarts potentieel hebben.  De bedoeling is om onze koopkracht te beschermen, maar met crypto's maken we kans om ook eens zeer goed te scoren en onze basis beduidend te vergroten.  We houden deze markt goed in de gaten en spelen in op gelegenheden die ons een mooi financieel perspectief bieden.

 

Was dit artikel behulpzaam?

Lees ook

Nimva Bitcoin Helpdesk

Vergelijk en kies je Nimva Helpdesk formule.