>

1. Start cursus 'Zelf crypto's beheren'

 

Hartelijk welkom !

 

Deze cursus maakt deel uit van een jaarabonnement Bitcoin Helpdesk Support.  Met de Overeenkomst Bitcoin Support verzekert u zichzelf om een vol jaar persoonlijk geholpen te worden bij het beheren van uw crypto-currencies.  Deze cursus helpt u stap voor stap op weg om op een veilige manier Bitcoin aan te kopen, te bewaren en te beheren.  Volg de lessen stap voor stap.  Heeft u vragen of loopt u ergens vast ?  Dan maken we een afspraak en help ik jou op afstand.  Via e-mail kan je altijd vragen stellen.  Ik beantwoord ze zo snel mogelijk.  Met WhatsApp kunnen we over het internet telefoneren of video-chatten.  Met Anydesk kan ik jouw pc of mac op afstand overnemen en kunnen we samen werken op jouw computer.  Op deze manier help ik jou verder op weg.  Doel is dat u autonoom uw crypto's kan beheren en dat u zich daar comfortabel bij voelt.

 

De vaste setup kost houdt, naast een vol jaar e-mail support, ook 4 uur on-line support in om u op weg te helpen en uw eerste crypto aankopen te doen.  Na deze 4 uur kan u opteren om te betalen per uur geboden support.  Maar je kan ook opteren voor de optie "Progressief".  Dan krijgt u onbeperkt on-line support en betaalt u slechts wanneer u winst maakt.  Als je tijdens deze periode winst maakt, en daar gaan we ons best voor doen, schenk je 20% van uw winst aan een afgesproken goed doel.  Er zijn tal van organisaties actief die werken aan een parallelle economie, bewustmaking op allerhande vlak, etc.  Deze organisaties hebben behoefte aan financiële ondersteuning.  Je kan als klant zelf kiezen welke organisatie je wilt steunen met 20% van jouw winst.  Mijn strategie is zachtjes aan beginnen, bijkopen als de prijs zakt en verkopen bij winst.  Die winst proberen we dan veilig te stellen.  Het zal afhankelijk zijn hoe het verloopt in deze woelige tijden om te zien op welke manier we dat kunnen doen.

 

Of u nu met een Windows pc of met een Apple Mac werkt, het is een goed idee om een afzonderlijke account te maken op jouw computer.  Iedereen die de computer gebruikt kan een eigen account hebben binnen een gezin.  Je kan een account maken met bvb de naam "Crypto" om daar uitsluitend financiële of crypto-zaken te doen.  Die account mag dan geen 'administrator' of 'beheerder' zijn.  In deze account kan je dan niet zomaar nieuwe software installeren.  Je zal de naam en het paswoord van een beheerder moeten ingeven om software te mogen installeren.  Dat verhindert ook dat virussen en malware, die via mail of het internet zouden binnen komen, zich zo maar kunnen installeren.  Maak met jezelf ook de afspraak dat je in deze account niets anders doet dan financiële zaken.  Dus geen Facebook en onbezonnen surfen op het internet.  Alleen jouw mail checken, surfen naar een crypto-exchange en beheer van jouw portefeuille.  Voor alle andere zaken gebruik je dan jouw normale account.

 

Geert 

Was dit artikel behulpzaam?

Lees ook

Nimva Bitcoin Helpdesk

Vergelijk en kies je Nimva Helpdesk formule.