>

Progressieve support: geef 20% van uw toekomstige winst aan een goed doel !

Ons huidige geldsysteem, gebaseerd op schuld, heeft zijn houdbaarheidsdatum bereikt.  De wereld schakelt over naar digitale valuta, waar Bitcoin het startsein in heeft gegeven.

Sinds de lancering van Bitcoin in 2009 met waarde nul, is de waarde of koopkracht (met hevige volatiliteit) alleen maar gestegen.  Door de hevige koersbewegingen kunnen we bij dalende koersen kopen en bij stijgende koersen de winst omzetten naar kleine gouden munten.  Goud weet zijn koopkracht reeds 6000 jaar vast te houden.

Geert helpt bij de technische aspecten om crypto-currencies veilig te beheren en helpt in het beperken van het risico en het optimaliseren van de winst.  Ik help u dus met alle technische zaken ivm het aanschaffen en veilig opslaan van digitale valuta zoals Bitcoin.  De vergoeding die u hiervoor betaalt kan op een klassieke manier zoals een vergoeding per gepresteerd uur.

Met de formule 'Progressief' volg ik uw portefeuille op de voet en informeer u wanneer u best zou kunnen handelen.  Delegeert u alle technische handelingen, dan neem ik dat van u over.  De uren worden maandelijks gefactureerd.  Daarnaast schenkt u 20% van uw toekomstige winst aan een goed doel.  U betaalt enkel een abonnement van €365,- (incl. BTW) en eventueel de kosten van een hardware wallet om uw crypto's veilig op te slaan.  Ik volg uw portefeuille mee op en help u uw winst om te zetten in goud.  Bij dalende koersen kan u opteren om de portefeuille uit te breiden.  Enkel bij winst schenkt u 20% van deze winst aan een goed doel wat in overleg kan gekozen worden.  Doel is om enkel met winst in crypto's geïnvesteerd te blijven.

Klik op onderstaande link om de overeenkomst Bitcoin Support te downloaden.

Lees de bundel "Eerste Hulp Bij Hyperinflatie".

 

Download de overeenkomst voor "Bitcoin Support". 

 

 

 

 

Was dit artikel behulpzaam?

Lees ook

Nimva Bitcoin Helpdesk

Vergelijk en kies je Nimva Helpdesk formule.