>

Strategie

23 december 2021

Beste mensen,
 
Het is mijn doel om mensen autonoom hun crypto-portefeuille te laten beheren, zodat ze mij niet meer nodig hebben.  Decentralisatie noem ik dat.  Zoals Bitcoin.  Geen bank meer nodig.  Geen centraal bedrijf meer waar je afhankelijk van wordt.  Onafhankelijk zijn, autonoom zijn, vrij zijn, in jouw kracht staan, jouw talent ten dienste stellen... daar gaan we naartoe.  De wereld staat voor een grote verandering.  Het goede nieuws is dat enorm veel mensen nu aan de weg timmeren om die nieuwe wereld vorm te geven.  Vrijland, gestuwd door dr. Kris Gaublomme, is één van de vele projecten die momenteel het levenslicht ziet.  Met o.a. een zorg die losstaat van de farmaceutische maffia en waar je als arts niet hoeft mee te gaan in de dwingende regels van de orde der geneesheren.
 
Er ontstaat een parallelle economie  waar mensen met het hart op de juiste plaats, hun talent inzetten om de behoeften in de samenleving te ledigen.  Het geldsysteem dat we nu kennen zorgt voor kunstmatige schaarste.  Voor armoede.  Voor ongelukkige mensen die in een staat van overleven, werk moeten doen dat niet bij hen past.  Het bewustzijn neemt hand over hand toe.  Over ons financieel systeem maar natuurlijk ook over onze gezondheidszorg, onze overheid die ten onzen dienste staat en over tal van aspecten in onze maatschappij.
 
Met de twee bovenstaande projecten ben ik recent in contact gekomen.  Ze zoeken een weg om uit dat wurgende financiële systeem te ontsnappen.  Ze willen werken met een complementaire munt, al dan niet gekoppeld aan de euro.  Bij Vrijland wordt nagedacht of er met het LETS-netwerk kan gewerkt worden.  LETS regelt particuliere dienstverlening met een renteloos puntensysteem, los van de euro.  Bij de parallelle economie in Nederland denkt men om de florijn als complementaire munt te gebruiken, die wel een koppeling heeft met de euro.  Zelf ben ik er ook nog niet aan uit, wat dan wel de ideale oplossing is.  Ik weet wel dat elke organisatie die een alternatief financieel systeem promoot, schreeuwt om draagvlak.  Die systemen werken alleen als er voldoende mensen, organisaties, bedrijven aan deelnemen.
 
En daar wringt het schoentje.  Er zijn honderden alternatieve systemen.  Tijdbanken, Time-dollars, termijn-euro, Lets, Florijn, crypto’s, lokale complementaire munten…. Wat gaan we nemen ?  Hoe meer ik er over nadenk, hoe meer ik besef dat we in een monetair ecosysteem leven waar je gewoon jouw keuze moet maken.  Alleen al in de crypto-wereld heb je al 10.000 verschillende crypto’s die elk een waarde hebben.  En die elk wel een specifiek doel hebben.  We gaan dus naar een wereld waar we de juiste munt voor een bepaald doel zullen gaan gebruiken.  Heb je meerdere mogelijkheden ?  Dan maak je een keuze.  Ik sta volledig achter het gebruik van complementaire munten, het liefst zelfs als ze niet gekoppeld zijn met de euro.  Maar ik sta ook met mijn voeten op de grond.  Tenzij je helemaal off-grid gaat gaan leven en je compleet terugtrekt uit de huidige maatschappij, zal je de euro voorlopig nog blijven nodig hebben.
 
En dan komen we gauw terecht bij crypto-currencies zoals Bitcoin.  Die hebben, hoewel piepklein vergeleken met al het andere geld in de wereld, al een enorm draagvlak.  Meer dan $2 trillion dollar of 2.000 miljard euro zit nu al in die crypto’s.  En het blijft toenemen.  Bitcoin en de goede gedecentraliseerde crypto’s hebben een niet meer weg te denken plaats ingenomen in de financiële wereld.  Bitcoin dient vooral om waarde, zoals goud, vast te houden.  Litecoin en Bitcoin Cash dienen als dagelijks betaalmiddel.  Mochten banken hun deuren sluiten, dan zouden deze 2 munten heel snel hun weg vinden bij iedereen die een smartphone heeft om zijn boodschappen mee te betalen.  Theta token en TFuel worden gebruikt om hoge kwaliteit video te streamen.  En zo heeft elke munt wel zijn doel.
 
Maar momenteel worden deze munten nog niet echt gekocht voor hun doel, maar als speculatieve belegging.  Wie een beetje risico niet schuwt kan momenteel nog steeds gouden zaken doen.  De crypto-markt is in volle ontwikkeling.  Sommige crypto’s zullen verdwijnen maar andere zullen enorm in waarde toenemen en wereldbekend worden.  Ok, alles in de financiële wereld wordt gemanipuleerd door de grote jongens.  Ook crypto’s ontsnappen daar niet aan.  Zo zou het wel eens kunnen zijn dat Bitcoin op een dag negatief gaat in waarde zoals olie dat gedaan heeft enkele maanden geleden.  Als je een vat olie kocht kreeg je, ipv te betalen, $40,- cadeau .  Door die derivaten is de complete handel in financiële assets een groot casino geworden.  Maar denk niet dat je op dat moment in deze high-frequency-wereld Bitcoin (of dat vat olie) zal kunnen kopen.  Als zoiets gebeurt zal de markt snel keren.  Dan is het zeker belangrijk om te HODL’n.  Niet verkopen maar aanhouden dus !
 
Als je zelf jouw crypto-portefeuille beheert is het goed om de waarde van jouw portefeuille en jouw investeringskost (jouw risico) in het oog te houden.  En af en toe een transactie te doen om jouw risico te verkleinen en op termijn de waarde van jouw portefeuille te laten groeien.  Ik heb een animatie-presentatie gemaakt waar ik deze strategie in uitleg   Op de Bitcoin-grafiek van het afgelopen jaar 2021 toon ik wanneer je best kon aankopen en verkopen om jouw risico te minimaliseren en jouw portefeuille te maximaliseren.  Zo zie je dat je in dit afgelopen jaar met slechts 5 transacties jouw geïnvesteerde spaarcenten in crypto’s kon verdubbelen.  Wie deze strategie een tijd lang toepast komt gegarandeerd op winst waardoor je jouw koopkracht kan herstellen in deze tijden van (hyper-)inflatie.
 
Met genegen groeten,
 
Geert
 
P.S. Mijn abonnement bij MacroTrends loopt af.  Een collega/vriend die samen met mij een ’Netflix’-abonnement nam vraagt om dat nu opnieuw te doen.  Als er dus nog 1 iemand zich wil abonneren op MacroTrends kunnen we opnieuw een ’Netflix’-abonnement nemen waarbij 3 mensen een flinke korting krijgen op hun 3-jarig abonnement.  Bij interesse laat je het maar weten.
 
 
 
7F4F656E-91C7-466C-B32A-5E73C8102738.jpeg
 
A8E667B1-8DF5-44BF-BB3C-8BB7E79B8E77.jpeg
 
 
 
Peter in Wonderland - Peter Vereecke in gesprek met Peter Toonen  https://cafeweltschmerz.nl/videos/peter-in-wonderland-peter-toonen-in-gesprek-met-peter-vereecke/
 
A gathering of the Tribe - Powerful short film  https://youtu.be/XinVOpdcbVc
 
Hoe ga je om met de coronamaatregelen ?  https://fb.watch/9TjqB3FWyH/
 
 
Live bloedtesten van 4 gevaccineerde en 4 ongevaccineerde  https://www.burgerfront.nl/bloed-4-gevaxt-4-ongevaxt/
 
 
ALERT! Gold & Silver Bugs Making a HUGE MISTAKE Staying Away from Cryptos!! (Bix Weir)  https://youtu.be/0Q9vGA0e_lo
Get Your Money Out Of The Banks This Is What They Are Planning!   https://youtu.be/tC7Cp_6_x24
 
"PAY ATTENTION! This Is The Scary Truth About Bitcoin" | Edward Snowden  https://youtu.be/2OIO5wBoQlQ
 
 
 
 

Beste dokter,


Op een bepaald moment koos je voor een medisch beroep. Vermoedelijk omdat je mensen wil helpen. Gefeliciteerd dat je er zoveel studiejaren, massa’s kennisverwerking en praktijkervaring voor over had. Sommigen zelfs nog een specialisatie erbij. Op het eind van je studies legde je een eed af, die je dagelijks naleeft.

Nu heb ik een dringend verzoek, beste dokter. 
Er rest nog heel weinig tijd voor het te laat is.
Als je terugblikt op de laatste 6 maanden, valt je dan iets op bij jouw patiënten? Merk je een rode draad in de klachten waarmee ze worstelen? Kom je ernstige en toch wel vreemde symptomen tegen die je eerder nooit zag? Noch qua type klacht, noch in leeftijdscategorie, noch in aantal.

Ik denk dat je heel goed weet waarover ik het heb, beste dokter. Want als ik het in mijn omgeving vaststel, dan zal het in een dokterspraktijk zeker waarneembaar zijn.
Hoe ga je hiermee om, dokter? Heb je met jouw collega’s al eens overlegd over hun bevindingen? In de LOK groep of in het ziekenhuis waar je werkt? Ook jullie expertise gedeeld met begrafenisondernemers mbt het groter aantal overlijdens? Want als die mobiele koelcellen moeten inhuren wegens plaatsgebrek in eigen accommodatie, dan is er iets ernstig gaande. Alleen wordt het stil verzwegen. Waarom?

Stel je eens voor, pakweg 3 jaar geleden. Hoe zou je op deze situatie hebben gereageerd? Sloegen jullie als artsen collectief alarm? Of keken jullie de andere kant op?
Neem de eed van weleer er nog eens bij, dokter. En voel of het nog allemaal klopt wat daarin staat. No offence. Doe het wel heel oprecht, vanuit de intentie waarmee je koos voor het medisch beroep. Sta er even bij stil.
Stilstaan. Een groot contrast met de hoge snelheid waarmee momenteel een trein raast door de hele wereld, ook door België. Binnenkort wordt hier nog een extra wagon aangehangen, een jongere leeftijdsgroep. Razendsnel, niet te stoppen. Zo lijkt het, tenzij…

In elke trein zit een noodrem, beste dokter. Voor noodgevallen.
Met die noodrem kan je die trein tot stilstand brengen. Stel dat je collega’s opzoekt en een breder draagvlak vormt samen met de begrafenisondernemers.
Sta samen op.
Speak out, loud and clear.
Nu het nog kan.
Vooraleer je luidop moet antwoorden op de vraag die ouders van jonge kinderen aan jou zouden kunnen stellen: “Dokter, wist jij dat dit kon gebeuren?”
Wat ga je dan antwoorden?

Deze bezorgdheid heb ik, als moeder en oma, niet alleen, beste dokter.
Er zijn mensen met wetenschappelijk onderbouwde gegevens die het heel duidelijk stellen. Het is niet omdat je ze niet regelmatig hoort, dat hun expertise zomaar kan worden weggeveegd. Integendeel.
Ik geef je enkele links, bekijk ze kritisch als je dat wil en leg het samen met jouw expertise en bevindingen.

https://www.frontnieuws.com/robert-w-malone-voordat-u-uw-k…/
https://youtu.be/GDLyWt7LA_c 
https://overnu.nl/anatomie-van-een-tragedie-interview-met-…/
https://janbhommel.nl/hartspierontsteking-en-ontsteking-va…/

Ik doe deze oproep vanuit mijn hart, uit liefde voor mijn medemens. 💞
Omdat zwijgen geen optie meer is.

UITDRUKKELIJK VERZOEK VOOR JE REAGEERT ALS LEZER VAN DIT BERICHT.
Ik vraag heel expliciet het respect om hieronder geen discussie te ontketenen. Niemand wint erbij, integendeel.
Hou de boodschap puur ajb.
Het is bloedserieus, figuurlijk èn letterlijk.

Heb je een heel andere visie, scroll gewoon verder. En laat het voor wat het is.

Wil je MEEHELPEN aan het verspreiden van deze noodkreet en ervoor zorgen dat het terecht komt bij dokters en begrafenisondernemers? 
Deel het dan verder. Op je tijdlijn, in pb of via mail.
Zij kunnen al hun moed samen leggen, opstaan en alarm slaan. Met hun eed in hun hart.
We geven hen met velen onze steun. 

Alvast bedankt voor jouw menslievende medewerking. 
Dokter, we rekenen echt op jou. 🍀

‘ALS JE SNEL WILT GAAN, GA ALLEEN. 
ALS JE VER WILT KOMEN, GA SAMEN.’ (AFRIKAANS GEZEGDE) 

 
Ingrid DC
 
 

Video