>

Bitcoin flash crash. Wat gebeurt er ?

09 december 2021

Beste mensen,
 
Klanten die nieuw in het crypto-verhaal zitten vragen zich af wat er gebeurt.  Crypto's gaan in 1 nacht zo’n 20% onderuit.  Als je al wat langer deze wereld volgt weet je dat deze roetsjbaan niets nieuw is.  Maar het kopt lekker in de kranten: "Bitcoin crasht !”.  Dat Bitcoin van zijn hoogste punt in 2017, zijnde €16.000,-, inmiddels gestegen is naar + €40.000,- wordt er nauwelijks bij vermeld.  Maar er is niets nieuws onder de zon.  Die volatiliteit is er altijd al geweest.  Vroeger zelfs nog veel heviger.  Naarmate Bitcoin meer ingeburgerd geraakt vermindert de volatiliteit.  Je moet weten dat crypto’s nog altijd in de fase van speculatieve belegging gecategoriseerd wordt.  Er wordt weinig mee betaald om een brood, een auto of een huis mee te kopen.  Maar naarmate de tijd vordert en deze wereld volwassen wordt meen ik dat de volatiliteit verder zal afnemen en dat crypto’s meer en meer zullen gebruikt worden als betaalmiddel.
 
Is Bitcoin een tijdelijk verschijnsel en moet je je niet inlaten met dit soort speculatieve beleggingen ?  Ik heb daar een duidelijk standpunt in.  Bitcoin is volgens mijn bronnen een ontwerp van ’The Good Guys’ en biedt (uiteindelijk) een tegengewicht voor het corrupte en falende fiat geldsysteem.  Het kan niet uitgeschakeld worden en je kan geen ‘verantwoordelijke’ de gevangenis in gooien.  Maar het zal wel bestreden worden.  De huidige machthebbers zullen met man en macht hun geld-wereldje beschermen en gewone mensen trachten weg te houden van dit meer ethische geldsysteem.  Er wordt daarom - net als in het fiat geldsysteem - veel gemanipuleerd om er greep op te krijgen.  Maar hoe meer mensen bewust worden hoe het huidige geldsysteem in elkaar steekt, hoe meer mensen zullen opteren voor een beter, correcter en ethischer manier van omgaan met geld.
 
Wat is er dan eigenlijk gebeurd waarbij de waarde van crypto’s in een nacht met 20% kan doen dalen ?  Wel…. Enkele grote jongens zoals Goldman Sachs, JP Morgan, Citibank e.d. spreken met elkaar af om op een bepaald moment heel wat van hun crypto’s te dumpen.  Daardoor gaat de koers een flink stuk lager.  Nu zijn er veel ’traders’ die stop-loss orders instellen en ook verkopen als de prijs onder een bepaald bedrag daalt.  Daardoor daalt de prijs nog verder.  Dan heb je nog de gokkers die bvb 1 Bitcoin inzetten en gokken op een daling, maar niet dieper dan een bepaald bedrag.  Winnen ze ?  Dan verdienen ze een veelvoud van hun inzet.  Verliezen ze, dan zijn ze hun inzet kwijt.  Door de manipulaties van de whales verliezen heel wat traders en gokkers hun inzet en daalt de koers tot een dieptepunt.
 
Afhankelijk of de whales terug inkopen of niet kan een sneeuwbaleffect een verdere (jarenlange) daling in gang zetten of kan de koers zich snel herpakken richting een nieuwe ‘All Time High’.  Op dit ogenblik ben ik nog positief en denk ik dat de koers terug omhoog zal gaan om een nieuwe ATH te bereiken.  De grafiek hieronder toont de huidige periode in vergelijking met de ATH van 2013 en 2017.  Als de geschiedenis zich herhaalt (en waarom zou ze dat niet doen ?) krijgen we nu dus nog een ferme klim omhoog.  Maar dan begint allicht terug een lange periode van dalende koersen.
 
Wie de afgelopen maanden regelmatig wat winst heeft omgezet naar dollar (gebruik best DAI als stable Coin) heeft nu de kans om bij te kopen aan soldenprijzen en deze dollars, die als crypto in jouw eigen portefeuille zitten, te gebruiken.  Krijgen we, zoals ik denk en hoop, een nieuwe flinke stijging, dan kan je opnieuw winst gaan omzetten naar dollar, zilver of goud.  Maar ditmaal zou het goed zijn om meer dan normaal te verkopen gezien de kans dat er dan opnieuw een jarenlange dalende markt aanbreekt, groot geworden is.
 
Ik ben zelf geen trader of gokker, maar een HODL’er.  Dat wil zeggen dat ik mijn crypto-portefeuille aanhoud op de lange termijn.  Dat wil niet zeggen dat ik nooit bijkoop of verkoop.  Ik volg de golfbewegingen en verkoop de winst en zet dat om in zilver, goud of dollar.  Dat zijn een aantal transacties, eerder per jaar dan per maand.  Zijn er koopjes zoals nu ?  Dan koop ik met kleine beetjes bij, telkens de koers beduidend lager gaat.  Wie dit spel (deze strategie) een tijdje speelt, komt vrijwel altijd op risico nul (investeringskost is gedaald naar nul) terwijl de portefeuille steeds groter wordt.
 
Doen we dit om rijk te worden ?  Natuurlijk niet, we doen dit om onszelf financieel te beschermen.  De euro en dollar stevenen af op koopkracht waarde nul.  De dollar is sinds zijn ontstaan 99% ( ! ) van zijn koopkracht kwijt geraakt.  Dat laatste percentje zal sneller wegsmelten dan de vorige.  Dus zetten we onze zuur verdiende spaarcenten om in iets dat zijn waarde kan behouden en buiten het corrupte bankenstelsel zit, zoals fysiek zilver en goud.  Cash (zowel giraal als chartaal) aanhouden mogen we echter niet onderschatten om in tijden van chaos (sluiten van de banken) een tijd lang verder te kunnen en bij te kunnen kopen in een periode van deflatie (stoppen van geldcreatie of verhogen van de rente).  Dan pas spreken we over het aanleggen van een portefeuille crypto’s maar in mijn ogen is het wel van groot belang.  Begin matig en leer hoe dit wereldje werkt maar bouw op termijn een stevige portefeuille uit, het kan een wereld van verschil maken.  Voor jou en jouw dierbaren !
 
Met genegen groeten,
 
Geert
 
 
 
 
Gevaarlijk nieuws dat niet bekend mag worden  https://www.stopworldcontrol.com/nl/gevaarlijk/
 
 

🩸Brutal Bitcoin FLASH CRASH! What Happened?  https://www.youtube.com/watch?v=e-DMxZwX1KY&list=RDCMUCF-9iV-xOAzOnjdYH4hap2w&start_radio=1

Bitcoin Drops $9k in an Hour... Crypto Flash Crash Explained  https://youtu.be/LDmT0xXxmEw
 
🚨 URGENT Bitcoin Alert! 🚨 Be Prepared for THIS Crypto Move!!!  https://youtu.be/VEE9evBPY68
 
 

This Pivotal Moment - Episode 1  https://www.youtube.com/watch?v=8TFKkbj01NQ

Er is echte hoop dat er een einde kan komen van de geplande Tyrannieke toestanden  https://www.frontnieuws.com/reiner-fullmich-aan-het-eind-van-het-jaar-komt-er-een-internationaal-tribunaal/
 
 
 
 
Schermafbeelding 2021-12-05 om 13.21.14.png
 
𝗧𝗵𝗲 𝗘𝗻𝗱 𝗼𝗳 𝘁𝗵𝗲 𝗬𝗲𝗮𝗿 𝗖𝗿𝘆𝗽𝘁𝗼 𝗖𝗮𝗹𝗹:

I don't give my predictions on Crypto often because I'd rather be/feel 90%+ accurate than just shooting from the hip.

Last time, May 19th, I called a correction right before it happened.

It led to a solid pullback/drop that happened in the early summer. 

𝗦𝗼, 𝘄𝗵𝗮𝘁 𝗵𝗮𝗽𝗽𝗲𝗻𝘀 𝗻𝗼𝘄??

Let's look at the last cycles to see....

1. Historically in 2013 and 2017 this is how it went:

A. Summer pullback into a little run w/ a small drop
B. Run up from the low in Sept to November
C. A run up right until about a week before Christmas (Dec. 18th)
D. 10-30% run up from Dec 26th - Jan 6th. (Both Cycles did this)

2. Peaks to watch for:

2013 the peak was Nov 27th - $1133k

Dropped by Dec 18th to $520 (55% drop)

It shifted a couple weeks forward in 2017.

2017 peak was Dec 16th. - 19.2k

Dropped to $14.1k on Dec 25th. (26.5% drop)

3. Run after Christmas.

The Dec 26th price of BTC to Jan 6th (exact dates)

2013:  
Dec. 26th - $680
Jan 6th - $919
Increase = 35%

2017:
Dec 26th - $15,745
Jan 6th - $17,147
Incerase - 8.8%

4. The GRADUAL decay.

Yes - there are some more peaks and recovery after Jan 6th in both cycles, but you're trying time it and all that jazz.

And, let me tell ya, it's no fun lol.

The cycle may extend into Feb/March....

Then what? The gradual decay.

The early Jan or Feb run ups NEVER hit All-time Highs for BTC or the market as a whole. 

𝗜𝗻 𝘀𝘂𝗺𝗺𝗮𝗿𝘆:

Expect us to run for about 2 weeks. Somewhere between Dec 10-15th it's gonna drop going into Christmas.

If you like the odds of the post-Christmas run up,

I'd buy when it dips between Dec 24-26th and ride it for another 8-12 % and get out.

Wait till next summer to buy again.

Just my thoughts. Look at the charts and numbers.

Do Your Own Research (DYOR) -- NOT FINANCIAL ADVICE
 
Chris Wyatt
 
 

Melissa Cuimmei, financiële investeerder uit Noord-Ierland, maakt zich ernstige zorgen dat injectiepaspoorten meer als datapaspoorten zullen worden gebruikt om deelname aan de samenleving te controleren.

Ze gelooft dat het paspoortsysteem is vervaardigd om een financiële reset tot stand te brengen, ter vervanging van ons falende fiat-valutasysteem. Biljoenen dollars zijn verschuldigd aan banken en er is geen manier om het terug te betalen.

Omdat paspoorten cruciaal zijn voor de implementatie van dit nieuwe financiële systeem, zal verplichte vaccinatie van alle burgers, jong en oud, noodzakelijk zijn om het plan te laten slagen.

Dit diepte-interview geeft inzicht in de economie die speelt achter het COVID-19-verhaal.

Om te voorkomen dat dit nieuwe systeem wordt ingevoerd, hoeven mensen slechts te weigeren.

Dit is het beslissende moment

(Klik op de afbeelding om de video te bekijken)

 
 
WAAROM ZE VACCINATIE NOOIT   KUNNEN  VERPLICHTEN AL WILLEN ZE ONS DOEN GELOVEN DAT HET VERPLICHT ZOU KUNNEN WORDEN! 

Oostenrijk....

Waarom in de wereld begint deze verplichte vaccinatie pas op 1 februari 2022 ???

Als deze tirannen al van plan zijn om ze uit te voeren, is er niets ter wereld dat hen ervan kan weerhouden dat morgen te doen. Niemand kon ze hoe dan ook tegenhouden. Maar waarom zo lang wachten?

Er is maar één logische verklaring voor deze vraag. De psychologische druk op de bevolking moet in deze bijna twee en een halve maand weer enorm worden opgevoerd. Met andere woorden, de massa's van de tot nu toe ontembare vaccinatieweigeraars zouden gedwongen moeten worden om "vrijwillig" in de naald te lopen. Maar waarom is dit "vrijwillig" zo belangrijk voor ze?

Het antwoord is uiterst eenvoudig. Zolang een persoon iets "vrijwillig" onderneemt, draagt ​​hij er zelf de aansprakelijkheid en verantwoordelijkheid voor. In het tweede geval waarin het echt door officiële staatsdwang gebeurt, draagt ​​de persoon die het bevel heeft uitgevaardigd de wettelijke aansprakelijkheid. Juridisch gezien een ongelooflijk verschil en gezien de mogelijke op handen zijnde Neurenberg Trials 2.0, zou het levensveranderend kunnen zijn.

De goden weten of deze verplichte vaccinatie in februari ook daadwerkelijk in Oostenrijk komt of niet. De tirannen zijn er alleen maar in geïnteresseerd om zoveel mogelijk mensen te dwingen dodelijke injecties te gebruiken zonder aansprakelijkheid.

We zitten in het eindspel, het is gewoon een kwestie van volhouden totdat het hele gebouw van leugens instort. Wat er ongetwijfeld zal gebeuren, want de combinatie van "vaccindoorbraken" en vaccinschade kan niet langer geheim worden gehouden, zelfs de liegende en corrupte massamedia helpen niet meer. Dit wetende in het achterhoofd, hebben de criminele elites geen andere keuze dan het gaspedaal tot het uiterste in te trappen. Doorzetten en niet toegeven is nu het devies! Zij hebben bijna geen tijd meer, wij wel...

Deel deze tekst aub overal, onwetendheid en paniek onder de bevolking zijn de machtigste wapens van de elites. Onze ruggengraat en doorzettingsvermogen zijn van ons. Als we zegevieren en niet toegeven, zal dit hele criminele systeem wereldwijd ten val komen.
(bron onbekend)

( Nel Wientjes 👊)