>

Geblokkeerd

13 juni 2022

Beste mensen,

 
Er werd een gerechtelijk onderzoek ingesteld naar mij en mijn activiteiten met mijn Bitcoin Helpdesk. Er zijn veel oplichters in de wereld en het opsporen van die malafide personen kan ik alleen maar toejuichen.  De speurders konden geen bewijs van oplichting bij mij vinden en deze aantijging werd geschrapt.  Witwassen dan ?  Ik ben niet bezig met criminele zaken.  Ik help als informaticus particuliere mensen een beetje van hun centen op een veilige manier in crypto-currencies te beleggen.  Mag dat dan niet ?
 
Sinds 1 mei 2022 is er een koninklijk besluit in voege dat stelt dat dienstverleners met virtuele valuta een licentie moeten aanvragen bij de FSMA.  De FSMA is de overkoepelende financiële waakhond die klanten wilt beschermen door regulering op te leggen en controle uit te oefenen bij financiële dienstverleners.  Helaas kan ik in de lijst van dienstverleners mijn profiel als informaticus niet terugvinden.  Ik heb mijn vragen hierover bij de FSMA neergelegd maar blijkbaar is er een achterstand van minstens een maand om vragen beantwoord te krijgen en dossiers na te kijken.
 
Intussen ben ik geblokkeerd.  Ik weet gewoon niet wat ik nog wel en wat niet mag doen.  Er staan nieuwe klanten te wachten om geholpen te worden maar ik mag alleen mensen helpen als ik een licentie aanvraag.  Samen met mijn advocaat is deze procedure in gang gezet. 
 
Er werd mij ook gezegd dat ik geen private keys (toegang tot crypto’s) van klanten mag bezitten.  Ook niet als klanten daarvoor toestemming geven omdat ze zelf informatica-technisch gezien niet in staat zijn hun portefeuille te beheren ?  De virtuele valuta moeten nu overgezet worden naar een nieuwe wallet waarvan de private keys uitsluitend bij de klant zijn.  Geen kopie meer bij mij.  Dus… wie een Exodus of een Ledger wallet heeft waarvan ik een kopie van de private keys (12 of 24 woorden) bezit, moet een nieuwe wallet aanmaken en zijn digitale munten verplaatsen.  In dit proces mag ik klanten helpen indien ze dat zelf niet kunnen.  Neem indien nodig contact op met mij om af te spreken wanneer ik jou hierbij kan helpen.
 
Ik hoop snel duidelijkheid te krijgen over wat ik nog wel en niet mag doen.  In het geval ik mijn Bitcoin Helpdesk diensten niet verder mag uitvoeren zal ik opnieuw een freelance opdracht moeten zoeken.  Hoewel een freelance opdracht op dit moment wel een welkome oplossing zou zijn, zou het ook jammer zijn.  Voor mij, maar ook voor mijn klanten.  Vele klanten hebben assistentie nodig om op een veilige manier hun portefeuille te kunnen beheren.  Opnieuw komen we hier tot de conclusie: leer zelf verantwoordelijk te zijn voor uw geld en digitale valuta.  Leer met crypto’s om te gaan en wees autonoom.  Als je mij niet meer nodig hebt, heb ik mijn doel bereikt.
 
Intussen duikt de Bitcoin-grafiek terug helemaal naar beneden.  Laat je niet van de wijs brengen.  Bitcoin heeft dit altijd al gedaan.  Om enige tijd later alweer een All Time High op te zoeken.  In de regenbooggrafiek zie je dat het momenteel een echt koopmoment is.  Ik hoor regelmatig, ook in spirituele kringen, dat Bitcoin en crypto’s waardeloos gaan worden.  Ik volg dit niet.  Volgens mij is er een (spirituele) oorlog aan de gang op hoog niveau.  De bad guys zijn bezig om met overregulering dit betere geldsysteem dat ze niet onder controle hebben zo veel mogelijk te boycotten.  De good guys hebben echter ook hun plannen al lang geleden uitgetekend.  Ik blijf geloven dat je nu maar best jouw centen voor een groot deel in eigen bezit neemt.  En voor een groot deel buiten het huidige gecentraliseerde systeem.  Dit is alleen mijn vrije mening hé, geen financieel advies.  Daar moet ik nu wel erg voorzichtig mee zijn !!
 
Met genegen groeten,
 
Geert
 
 
 

AynRand.jpeg

 

 

 
It's obvious that Silver & Gold markets are rigged on a long term basis. 

 

I have proven it 100 ways and it involves the original computer programs the created our digital monetary system that we have today. 

 

If silver and gold professionals refuse to acknowledge it and regulators refuse to stop it then imagine the SURPRISE awaiting them when silver jumps to $20,000/oz OVERNIGHT!

 

ALERT! Silver to Moonshot PAST Gold @ $20,000/oz When Riggers Long Term Finally Fail!! (Bix Weir)

 

May the Road you choose be the Right Road.

 

Bix Weir

 

 

 

593a5bdfd87d70447bb53d685e297e09a0168ba9.webp

 
 
 

Stanley Druckenmiller gaf nog eens een interview en als één van de beste beleggers van de voorbije decennia zijn wijsheden met ons deelt, luister ik graag naar hetgeen hij te zeggen heeft. 

Eens de inflatie boven de 5% gaat, krijg je deze volgens Druck historisch gezien enkel maar omlaag door ofwel de rente boven de inflatie te duwen of via een recessie.

Pick your poison ;-)

Ik moet hierbij spontaan aan een tweet van Luke Gromen denken waarbij aangeeft dat het aantal renteverhogingen die nodig zijn om de inflatie te stoppen het bankroet betekent van de meeste landen. 

Die wiskunde is simpel genoeg. 

Neem nu Italië, met een staatsschuld van 150% van het BNP, één van de zwakkere landen in de EU. 

Het land verwacht voor 2022 een begrotingstekort dat overeenkomt met 5,6% van het BNP. 

Maar als de rente naar minstens 9% moet om de inflatie te dempen, dan duwen de extra interesten het tekort richting 12% tot 13%. Dat krijg je niet meer gefinancierd. 

Je kan de inflatie dus niet afremmen via het rentewapen, en dan blijft enkel een recessie over.

Maar een recessie betekent minder inkomsten en stijgende uitgaven voor overheden. Ook dat is een pad naar grotere begrotingstekorten waardoor beleggers al snel twijfels hebben over de betaalbaarheid van de schulden. 

En zo belanden we weer bij mijn eerdere analyse, beschreven in mijn nieuwsbrief ‘De terugkeer van de suikernonkel’

Westerse landen moeten genoeg geld blijven printen, het is de enige manier om de torenhoge overheidsuitgaven te financieren. 

Eens financiële markten dit concept ten volle begrijpen, zullen de edelmetaalprijzen als een raket vertrekken. 

Koop hier je goud

Koop hier je zilver

 
 

groeten,


Maarten Verheyen