>

Over te nemen

26 juni 2022

Beste mensen,
 
Voor de zoveelste keer in mijn leven mag ik opnieuw een crisis verwelkomen, wat niets anders betekent dan verandering.  Terwijl ik meen het goede te doen en mensen oprecht tracht te helpen zich voor te bereiden op wat op ons afkomt, word ik geconfronteerd met regelgeving die mij belet te doen wat ik zo graag deed.  Alles wat gelinkt wordt aan vermogensbeheer en financiële dienstverlening vereist een licentie bij de FSMA met alle te volgen regels van dien.  Ik zou personeel moeten aannemen om vervolgens te concurreren met de grote financiële instellingen.  Daar kies ik niet voor.  Gevolg is dat ik me strikt dien te houden aan technische ICT-ondersteuning.  Dat is balanceren op een dunne koord als je met virtuele valuta bezig bent.
 
Op mijn web-site https://bitcoinhelpdesk.be heb ik onderstaande advertentie geplaatst.  Als iemand een licentie heeft bij de FSMA of zich wil conformeren met de vereiste regelgeving mag hij mijn winkeltje overnemen.  Hij mag mij er zelfs bij nemen als hij wilt.  Zelf kan ik niet anders dan me strikt houden aan de toegelaten ICT-ondersteuning.  Ik volg dus geen portefeuilles meer op, voer geen transacties meer uit en koop geen edelmetaal meer die met de meerwaarde kan aangeschaft worden.  Dat zal ieder nu voor zich moeten doen.  Heb je technische ondersteuning nodig ?  Dan zal ik je nog wel helpen, maar dan uitsluitend op informaticavlak.
 
Ik geef toe dat het gerechtelijk onderzoek mijn enthousiasme heeft ontnomen.  Ik trek me momenteel terug, doe therapeutisch werk om de schok te verwerken en zal vervolgens een nieuw hoofdstuk van mijn leven beginnen.  Gelukkig kan ik rekenen op echte vrienden en heel wat klanten die mij steunen in dit proces.  Dank daarvoor.  En zoals menigeen mij al gezegd heeft: ik zal hier beter en sterker uit komen.  Dat belooft voor de toekomst !
 
Met genegen groeten,
 
Geert
 
Foto 20-06-2022 om 09.11.jpg
 
Afmelden ? Stuur “Afmelden aub” terug