>

Wachtwoord vergeten?

Geef uw e-mailadres in

Gelieve het E-mail adres van uw account in te geven. Er zal daarna een verificatiecode naar u verzonden worden. Zodra u deze verificatiecode hebt ontvangen kunt u een nieuw wachtwoord voor uw account kiezen.

Beveilig uw vermogen

Hoe veilig starten met bitcoin?

Hoe uw koopkracht beschermen?

BITCOIN HELPDESK

Bitcoin Helpdesk.

...

Met persoonlijke support bedoelen we het ’samen zitten’, fysiek of on-line, met de klant in een 1 op 1 gesprek. In blokken van 1 uur worden de vragen voorgelegd en actie ondernomen om deze vragen te beantwoorden of hulp te bieden bij het zelf beheren van de crypto-portefeuille.

Het abonnement voorziet support via e-mail. Volgens het FIFO-principe (First In - First Out) worden hulpvragen beantwoord. Komen we er via e-mail niet uit, dan leggen we een afspraak vast voor een uur persoonlijke support.

Deze cursus helpt je op weg om te starten met het zelf leren beheren van jouw crypto-portefeuille.

Geert volgt de crypto-markt op de voet en kan advies geven over welke munten goed zijn om in portefeuille te nemen en welke van de hand te doen. Ook bij het volgen van de strategie worden tips gegeven om het risico te beperken en de winst te optimaliseren.

Het dagelijks bekijken van de waarde van een portefeuille. Bij meerwaarde kan er geopteerd worden om met de winst zilver of goud te kopen of de winst om te zetten naar euro of een stable coin. Bij felle daling van de prijs kan geopteerd worden om bij te kopen.

Zilver en goud zullen nooit op waarde nul eindigen. Bij crypto’s kan dat wel. Om het risico te beperken kunnen we winst omzetten naar meer waardevast edelmetaal.

Een uur technische support kan altijd aangevraagd worden. Een uur support kost €65,- (incl. BTW)

Beste Geert,   Bij deze wens ik je oprecht te bedanken voor alle geboden hulp die je tot nu toe hebt gegeven.  Ik ben je heel dankbaar, voor natuurlijk de hulp op zich, maar ook vooral voor de manier waarop.  Steeds mocht ik rekenen op hele deskundige hulp met een warm hart en dit heeft mij tot nu toe zeker geen windeieren opgeleverd.  Je helpt mensen zoals ik met eerlijke informatie en met zuivere bedoelingen.  Ik kan iedereen heel sterk aanbevelen om bij Geert aan te kloppen voor info en hulp wanneer je wenst te starten met het investeren in crypto's.

Johan


Geert is een eerlijke en correcte man. Hij geeft veel en duidelijke informatie. Hij is zeker niet opdringerig en laat jezelf beslissen. Ik ben heel blij met de ondersteuning en de raad die hij mij gaf. Een top persoon om mee samen te werken.

Mia