Beveilig uw vermogen

Hoe veilig starten met bitcoin?

Hoe uw koopkracht beschermen?

BITCOIN HELPDESK

Bitcoin Helpdesk.

...

Met persoonlijke support bedoelen we het ’samen zitten’, fysiek of on-line, met de klant in een 1 op 1 gesprek. In blokken van 1 uur worden de vragen voorgelegd en actie ondernomen om deze vragen te beantwoorden of hulp te bieden bij het zelf beheren van de crypto-portefeuille.

Het abonnement voorziet support via e-mail. Volgens het FIFO-principe (First In - First Out) worden hulpvragen beantwoord. Komen we er via e-mail niet uit, dan leggen we een afspraak vast voor een uur persoonlijke support.

Deze cursus helpt je op weg om te starten met het zelf leren beheren van jouw crypto-portefeuille.

Geert volgt de crypto-markt op de voet en kan advies geven over welke munten goed zijn om in portefeuille te nemen en welke van de hand te doen. Ook bij het volgen van de strategie worden tips gegeven om het risico te beperken en de winst te optimaliseren.

Het dagelijks bekijken van de waarde van een portefeuille. Bij meerwaarde kan er geopteerd worden om met de winst zilver of goud te kopen of de winst om te zetten naar euro of een stable coin. Bij felle daling van de prijs kan geopteerd worden om bij te kopen.

Zilver en goud zullen nooit op waarde nul eindigen. Bij crypto’s kan dat wel. Om het risico te beperken kunnen we winst omzetten naar meer waardevast edelmetaal.

Een uur technische support kan altijd aangevraagd worden. Een uur support kost €65,- (incl. BTW)

Sinds februari ben ik bij Geert met een mooie portfolio die heel goed gaat . Hij legt het goed uit en ben erg enthousiast over de uitleg . Ook met Theta die gaat als een speer een aanrader.

Leon


Ik heb Geert leren kennen via zijn nieuwsbrieven.Op1 of andere wijze kreeg ik die in mijn mailbox, wellicht ergens op een knopje gedrukt op een andere site over crypto's ...De enthousiaste toon van dit schrijven en zijn enorme gefundeerde kennis inclusief bronnen onderaan de nieuwsbrief vond ik heel bijzonder.Na enige tijd zelf bezig te zijn geweest met leren investeren in Crypto was ik iets wijzer geworden maar nog altijd huiverig voor steun daarin van buiten.Toch heb ik onlangs de stap genomen om mijn vertrouwen aan Geert te geven en mij te laten adviseren en coachen door hem. Ik kan tot nu toe zeggen dat ik daar geen moment spijt van heb!Niet alleen heeft hij een enorme kennis en duidelijke visie op alles rondom investeren in deze complexe materie, maar vooral ook zijn altijd vrolijke humeur en deskundigheid vind ik erg prettig.De strategie die Geert hanteert is realistisch en voelt voor mij ook heel goed aan aan. Hij helpt mij gaandeweg om meer kennis en kunde te krijgen in de wereld van Crypto's, wat mij zeker veel meer tijd en moeite zou hebben gekost als ik het zelf moest uitzoeken. Ik kan Geert zeker aan bevelen aan een ieder die betrouwbaar, eerlijk en deskundig advies zoekt en bovendien een prettig / relaxed persoon is in de omgang.Mijn portefeuille met crypto's was plots in een uur opeens helemaal recht naar beneden in 90 graden gedaald Geert, wat is er gebeurd ??? !!!"Nee Tony, dat komt omdat je meer dan de helft van je munten net hebt verplaatst naar je Wallet in eigen beheer" !!!Wat lagen we samen in een deuk zeg, zal ik nooit vergeten ....Tony

Tony