>

Zilver, Theta en het Liefdesvaccin

10 juni 2021

Beste mensen,
 
Het heeft geen zin meer te discussiëren met mensen over het hele C-gedoe.  Families worden uit elkaar gerukt.  Meningsverschillen lopen hoog op en vriendschappen worden voorgoed opgebroken.  Ik bestelde het recente boek van Geert Kimpen “Het Liefdesvaccin” en laat het rondslingeren.  Misschien kan kunst, via woorden, muziek en beeld mensen nog aan het denken zetten ?  Ik zie nu een hoop mensen, om op vakantie te kunnen, alsnog de prik nemen.  Alsof het maar een formaliteit is.  Niet beseffend welke duivelse agenda er achter schuil gaat.  Zelfs de PCR-test, die maar blijft afgenomen worden ondanks die helemaal niets bewijst, is absoluut niet onschuldig.  Ik hoorde van een klant dat hij de dokter verzocht om het stokje in zijn keel te steken ipv in zijn neus, wanneer hij opgenomen diende te worden in het ziekenhuis voor een ingreep.  Hij voelde gelijk dat er minuscule buisjes in zijn keel braken en een stof afgaven dat verschrikkelijk smaakte, waarna hij zijn mond spoelde om dat gif terug uit te spuwen.  Waren het zijn gedachten ? Of zijn die testen helemaal niet zo onschuldig ?  Mijn logica zegt dat zo’n ‘besmettelijk virus’ waarvoor we mondkapjes moeten dragen, 1,5 meter afstand houden en onophoudelijk handen moeten ontsmetten met een eenvoudige speekseltest getest moet kunnen worden.  Niet door stokjes tegen jouw hersenen of in jouw keel te duwen.
 
Ik stuurde voor een beperkt aantal contacten (klanten & vrienden) een samenvatting van de bevindingen van Janet Ossebaard en Cyntha Koeter inzake een remedie voor de shedding (uitscheiden van spike-eiwitten van gevaccineerde mensen die niet-gevaccineerde mensen zouden kunnen ziek maken).  Vanavond is daar trouwens een vervolg op dat ik zeker niet wil missen: ‘Wat kan ik doen als ik het vaccin heb genomen en er spijt van heb ?’.  Het is in deze tijd van groot belang geïnformeerd te zijn met informatie die resoneert met jouw buikgevoel.  En aub… wij mensen moeten elkaar niet bevechten.  Er is een oorlog aan de gang op hoog niveau waar de meeste mensen absoluut geen weet van hebben en waar mensen die het wel weten geen hoogte kunnen van krijgen.  De strijd speelt zich af op een niveau dat voor ons, mensen, nauwelijks te bevatten valt.  Ik laat me dus met plezier injecteren door het liefdesvaccin, met dank aan Geert Kimpen om dit met zijn talent zo in de wereld te zetten.
 
De huidige oorlog heeft ook grote invloed op ons financiële stelsel, het belangrijkste wapen van de elite om de mensheid te overheersen.  Hoe langer hoe meer ben ik er van overtuigd dat Bitcoin een ontwerp is van de ‘Good guys’.  Bitcoin wordt door de groten der aarde verguisd, vertrappeld, vervloekt maar kan niet uitgeschakeld worden.  China verbiedt opnieuw de handel in crypto-currencies.  Biden en zijn Deep State vrienden gaan de belastingen op crypto-winsten verhogen.  Grootbanken en institutionele spelers spreken met elkaar af om op een bepaald moment massaal veel crypto’s te dumpen om de prijs naar beneden te manipuleren.  Daardoor volgen ontzettend veel traders dat voorbeeld en worden alle stop-loss orders van de traders uitgevoerd, wat de prijs verder naar beneden duwt.  Eenmaal de bodem bereikt kopen die grote sloebers terug in en nemen zo meer Bitcoin in hun portefeuille.  Dit is eigenlijk zowat hetzelfde scenario wat Rothschild indertijd deed toen Napoleon de slag bij Waterloo verloor.  Hij begon al zijn (bank)aandelen te dumpen waardoor zijn rivalen dachten dat hij meer wist dan zij en iedereen begon zijn aandelen te verkopen.  Als de koers bijna waardeloos was geworden kocht mijnheertje Rothschild alle aandelen in 1 keer terug op.  Ziezo, klaar is kees.  Baas van de winkel.
 
Het is nu niet veel anders.  Denk maar niet dat Bitcoin afgedaan heeft.  Ja, ze zullen het moeilijk maken, belasten, verbieden… maar ze weten dat crypto’s het uiteindelijk zullen overnemen.  Ze hebben ooit het bezit van goud strafbaar gemaakt met wetten.  Je moest alle gouden ounces verkopen aan de overheid voor $20,-.  Deed je dat niet, dan riskeerde je gevangenis.  Enige tijd later waardeerde goud $35,- en was de staat weg met alle goud.  Kan hetzelfde gebeuren met Bitcoin en de goeie crypto’s ?  Wie weet ?  Daarom… Je kan maar beter een deel van jouw centen in crypto’s aanhouden.  En de strategie volgen !  Kijk, een paar weken geleden waren alle berichten zeer positief en plots ging de prijs van Bitcoin zwaar onderuit.  Achteraf komen we altijd te weten waarom: manipulatie door de grote jongens.  Elon Musk speelt daarin zijn rol door wat tweets te versturen waardoor het lijkt dat hij de oorzaak is.  1 persoon op deze wereld die de waarde van Bitcoin kan halveren met een tweet ??? Als we dus meerwaarde boeken in onze portefeuille is mijn advies om die meerwaarde om te zetten naar fysiek zilver of goud.  Hebben we ons risico kunnen herleiden tot quasi nul (investering terugverdiend in zilver of goud) dan kunnen we de meerwaarde ook omzetten naar een stable coin.  Dat is een crypto die de waarde of koopkracht van de dollar volgt.  Dalen de koersen dan plots zoals recent gebeurd is, dan kopen we terug bij met die digitale dollars.  Goede stable coins zijn o.a. USDC en TUSD.  Vermijd Tether, die is in handen van de Deep State en heeft geen voldoende dekking met echte dollars.
 
Dat Bitcoin vroeg of laat als winnaar uit de bus zal komen lijkt me duidelijk.  El Salvador is vandaag het eerste land ter wereld dat Bitcoin als wettelijk betaalmiddel verklaart.  Dat betekent dat elke winkel in El Salvador, volgens de wet, verplicht Bitcoin MOET aanvaarden als geldig betaalmiddel !  Wow…. Je kan er gif op innemen dat andere landen zullen volgen.  De strijd gaat verder en het kunnen chaotische tijden worden, maar op het eind winnen de goeie.  Daar teken en strijd ik voor.
 
Wie momenteel zijn spaarcenten wil beveiligen of zijn portefeuille wil uitbreiden kan crypto’s kopen met nog steeds ferme kortingen.  Ziedaar het belang van cash of stable coins om te kunnen kopen als er bloed in de straten vloeit (uitspraak van mijnheer Rockefeller).  Zilver en Theta springen op dit ogenblik bijzonder in het oog.  De US Mint geeft nu toe dat ze niet kunnen voldoen aan de torenhoge vraag naar fysiek zilver. Wie Silver Eagles in bezit heeft zit op een ‘goudmijn’ 😅.  Wees maar zeker dat je binnenkort niet meer aan fysiek zilver zal kunnen komen, waarna goud zal volgen.  En terwijl Bitcoin in lagere prijsregionen vertoeft verdubbelt TFuel (de brandstof van Theta) op een week tijd in prijs.  Theta zal binnenkort ongetwijfeld volgen.  60% van alle Thetatokens (er zijn 1 miljard tokens) zijn op dit ogenblik ‘gestaked’.  Dat wil zeggen 'niet te koop’.  Die leveren TFuel op als een soort intrest die dagelijks in jouw portefeuille binnenkomt.  Wie zijn financiële toekomst wil veilig stellen moet zeker oog hebben voor zilver en Theta !  Hulp nodig ?  I’m your man !!
 
Met genegen groeten,
 
Geert
Bitcoin Helpdesk
 
 
 
With both Silver & Theta/Tfuel Ready to EXPLODE higher NOW is your chance to change your financial future FOREVER!! 
 
But that takes ACTION by you and the mental strength to HODL through turmoil. 
 
Let's face it...The End of the Road is HERE and you can change everything about your future today!
 
ALERT! Understanding Silver/Crypto Market Rigging WILL Change Your LIFE This Year! (Bix Weir)
 
May the Road you choose be the Right Road.
 
Bix Weir

 

 
 
 
“Ik ben zondag aan de beurt,” zei hij trots.
Vragend keek ik hem aan. 
“Het vaccin,” verduidelijkte hij zich. “zondag krijg ik het. Een Johnson. Eén injectie maar en ik ben klaar.”
Hij zei het met dezelfde trots waarmee hij me in de voorbije jaren wel eens zijn nieuwste model elektrische auto liet zien die hij had aangeschaft.
Nu heb je aan mij geen goede vriend wanneer je bevestiging over je auto zoekt. Ik heb er geen verstand van en kan hooguit zeggen: “Mooie kleur en wat is ie stil.”
Ook voor oprechte bevestiging over een flitsende Johnson faalde ik als vriend.
“Fijn voor je,” hield ik me op de vlakte.
“En wanneer ben jij aan de beurt?”
Veelzeggend glimlachte ik.
“Nee, toch, Geert,” zei hij, “je bent toch niet zo’n antivaxxer?”
“Let’s agree to disagree,” gebruikte ik het zinnetje dat ik van Michelle leerde wanneer we in een discussie dreigen te komen waar we het toch nooit over eens worden.
“Maar Geert, straks lig je daar op de Intensive Care, dat overleef je niet, man, alsjeblieft…”
Ik zag de oprechte bezorgdheid in zijn ogen. De betrokkenheid van een vriend die het beste met me voor heeft.
“Weet je, vriend,” zei ik, “ik leef nu al precies een jaar volgens precies die aanwijzingen die ik in Het Liefdesvaccin heb beschreven, en slik dagelijks de vitamines waarvan aangetoond is dat ze je beschermen. Ik heb me nog nooit zo goed en sterk in mijn vel gevoeld. Normaal ben ik chronisch verkouden maar het afgelopen jaar was ik niet eenmaal verkouden. Mijn astma is flink verbeterd, ik heb bijna nergens een mondkapje gedragen, niet mijn handen gewassen en iedereen die me dierbaar was en het toeliet, geknuffeld. Maar hier zullen we het gewoon niet over eens worden. Dat mag toch als vrienden?”
Enigszins onwillend liet hij het onderwerp vallen. 
Ik ben blij dat hij blij is met zijn Johnson. En ik hoop dat het hem de veiligheid en bescherming biedt, waarin hij gelooft. 
En hij blijft mijn beste vriend.
Want ik weiger de verdeeldheid in de maatschappij tussen onze vriendschap te laten komen.
Het Liefdesvaccin is te koop bij uw plaatselijke boekhandel of via www.geertkimpen.com
 
 
 
 
 
 
CHL00RDI0X1DE (M-M-S) FOR TRUE HEALTH (DUTCH)  https://youtu.be/eykbNThHFV4
 
#1 Most Important Cryptocurrency Video 2021 Reveals Why El Salvador Going ALL IN on Bitcoin!!  https://youtu.be/lLym-5GZmQg
 
CAN THEY BAN BITCOIN CAN THEY CONFISCATE GOLD  WHAT WOULD HAPPEN  https://youtu.be/Aho-q_V8-kQ
 
 
 
Trends Journal: Inflation  https://youtu.be/FzQAunZOdIY
 

👉Prepare for The Biggest Market Collapse in The History of Trading -- The Greatest Crash of All Time  https://www.youtube.com/watch?v=DnsYMAqsx3I

 
Collectief om de uitrol van 5G te stoppen  http://stop5g.be/nl/index.php
 
Brecht zegt - Telegram kanaal: de waarheid omtrent virussen https://t.me/brechtzegt