>

Vervanging tijdens ziekteverlof tot eind 2022

02 september 2022

Beste mensen,
 
Ik ben in ziekteverlof tot eind 2022.  Ik had de draad terug opgenomen en was terug begonnen met klanten te ondersteunen bij het beheer van hun crypto-portefeuille en te helpen bij andere ICT-vragen.  Maar de passie is weg.  Ik kan het geduld niet meer opbrengen, ben prikkelbaar en kortaf in mijn communicatie.  Het is bijzonder om dit, als goede helpdesker, bij mijzelf op te merken.
 
Een huiszoeking en inbeslagname van jouw bezittingen bij een gerechtelijk onderzoek is een aanslag op jouw integriteit.  Toch een van de meest ernstige zaken die een mens op juridisch vlak kan overkomen.  Ik zal er mee moeten leren leven.  Nu, het onderzoek is zo goed als afgerond en wordt nu voorgelegd aan de onderzoeksrechter.  Geen frauduleuze praktijken gevonden.  Wel zal ik mij fiscaal in orde moeten stellen aangezien ik bij het ontvangen van commissies in de vorm van crypto-currencies dit ook als inkomen moet aangeven, wat ik niet gedaan heb.
 
Als een percentage van de gerealiseerde meerwaarde gedoneerd wordt aan een of andere organisatie die zijn schouders zet onder het bouwen van een nieuwe en betere samenleving, zijn er geen belastingen verschuldigd.  Iets waar ik rekening mee zal houden in de nieuwe ideeën die ik in de komende maanden wil gaan uitwerken.  Maar voor nu moet ik even stoppen met mijn professionele activiteiten.  Op doktersadvies.  Tijd voor reflectie, bezinning, nadenken en terug energie verzamelen om de komende (allicht moeilijke) tijden door te komen.
 
Gelukkig heb ik vervanging gevonden voor de tijd dat ik in ziekteverlof ben.  Matthias is mijn eerste klant en is bereid mijn taken over te nemen.  Jaren geleden tikte Matthias is Google in “Hoe koop ik Bitcoin in Zottegem ?” en kwam op mijn naam terecht.  Hij beloofde mij te trakteren op een etentje mocht ik zijn investering kunnen verdubbelen in waarde.  En ja hoor…. Het was heerlijk eten bij de lokale Italiaan.  Ondertussen leerde Matthias, die actief is in de vastgoedwereld, de knepen van het vak en kan nu met gemak dezelfde ondersteuning geven als mij.
 
Het worden heftige (financiële) tijden, als je het mij vraagt.  Tijd dus om verantwoordelijkheid te nemen voor jouw eigen gezondheid, jouw eigen informatievergaring en jouw eigen financiën.  Ook in crypto-vorm.  Leer jouw crypto’s zelf beheren.  Heb je ondersteuning nodig ?  Stuur een mailtje naar Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. en neem de tijd om autonoom met crypto’s aan de slag te gaan.  De formules op https://bitcoinhelpdesk.be blijven behouden.
 
En terwijl alles in de wereld duurder wordt, wordt zilver alsmaar goedkoper.  Wie een beetje bij de pinken is, weet dat dit soort manipulaties van prijzen niet eeuwig kan blijven duren en neemt zijn voorzorgen.  Hou edelmetaal, cash en crypto’s voor een groot deel in eigen bezit.  Neem afstand van derde partij risico's.  Als de hel losbarst, is het ieder voor zich.  Wie zich voorbereidt komt de transitie goed door.
 
Terwijl ik in ziekteverlof ben en Matthias mijn taak overneemt, denk ik verder na hoe we aan een betere wereld kunnen bouwen.  Ik neem mijn gitaar bij de hand en ga op zondag 11/09 bij Dwarsligger vzw in Melle zingende mensen begeleiden in een soort Karaoke (zie affiche).  En op 18/09 vind je mij terug op het Fusion-festival te Houthalen, waar we voor de 2de keer met massaal veel wakkere mensen samen komen en verbinding maken.  Misschien treffen we elkaar wel op een van deze evenementen ?  Kom je graag eens op ziekenbezoek ?  Altijd welkom !
 
Met genegen groeten,
 
Geert
 
 
 
 
image001.jpeg
 
 
Schermafbeelding 2022-09-02 om 14.45.28.png
Fusion Freedom Festival is proud to announce...Tina Turner live act! 💃
 
Weer een nieuwe live-act op ons Gratis Fusion Freedom Festival!! Wij stellen u voor: Lita Turner, een Tina Turner coverband! 
 
 
 
There's no time left to "get your affairs in order!" 

 

As European banks fail there will be a maximum 2 weeks left to get your money OUT of ALL USA BANKS! 

 

You should be on the sidelines watching the SHOW!! 

 

ALERT! Silver Will Save You ONLY After the Banks Collapse in SEPTEMBER 2022...Where's your CASH?! (Bix Weir)

 

You can join the Private Road and get your silver "Roota Lives!" coin!!

 

May the Road you choose be the Right Road.

 

Bix Weir
 Afmelden ?  Stuur “Afmelden aub” terug.
 
Deze nieuwsbrief is educatief, vertolkt mijn mening en is geen financieel advies.