>

Oproep

13 januari 2022

Beste mensen,
 
Ik geef even nog een aanvulling op mijn nieuwsbrief van gisteren.
 
Elke periode van crisis, oorlog of miserie kent zijn helden.  Mensen zoals u en ik die hun nek durven uitsteken, opkomen voor gerechtigheid en met hun woord- en daadkracht ten strijde trekken ten gunste van… u en ik.
 
Ik denk dat iedereen wel voorouders heeft die gestreden hebben voor de vrijheid van ons, hun kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen.  Deze helden nemen het voortouw, staan in de vuurlinie en ze hebben behoefte aan onze steun.  Ik voel het als mijn plicht om deze mensen met hart en ziel te steunen en doe een oproep om dit ook te doen.
 
Wie zijn deze voortrekkers ? Wel… Jorn Luka interviewt ze.  Eén voor één.  Bekijk hun interview en steun hen.  Laat ons, elk met zijn talent, streven naar een menswaardige samenleving.  Samen komen we er doorheen !
 
Met genegen groeten,
 
Geert
 
 
_____________________
 
Lieve vrienden,
 
Zondag aanstaande zal ik spreker zijn op de vierde manifestatie van “Belgians for Freedom”, die georganiseerd wordt door Bruggeling Hans Blanckaert. 
 
Bij deze wil ik mijn steun betuigen aan zijn organisatie, en dan vooral omdat de toon correct is: we zijn niet zomaar tégen de maatregelen, maar vooral vóór onze natuurlijke, biologische, door God gegeven soevereiniteit. 
 
Ik zal daar dan ook het thema van mijn toespraak van maken: het feit, niet de mening, dat onze rechten NIET van de staat komen, maar omgekeerd: de staat bestaat bij gratie van onze toestemming, en de enige reden waarom die macht heeft is omdat wij dat toelaten. 
 
Ik zal uitleggen waar onze rechten dan wel vandaan komen, en vreemd genoeg (maar ook weer niet) sluit dit perfect aan bij het thema … gezondheid. Allen daarheen, en laat ons die middag het leven vieren: “Viva la vida!” En dan (hopelijk)!iedereen in koor: “VIVA!”
 
Ik heb er helemaal zin in!
 
Brecht Arnaert

 

 
_____________________
 
Beste vrienden, 
 
Café Weltschmerz Vlaanderen: dit is dus de toeter waarover ik het had in mijn sylvesterbrief. Vind je ook niet dat dit een unieke kans en een prachtig perspectief is om ons enthousiast en positief doorheen het komende jaar te stuwen?
 
Welaan dan, laat alle ideeën en tips maar bij mij samenstromen inzake: 
  • of je dit een goed idee vindt om in Vlaanderen met een alternatieve, kritische zender te beginnen

  • welke onderwerpen en welke sprekers je wil suggereren

  • wie in welke mate wil meewerken om camera of geluidsstok te bedienen, om te presenteren of interviewen, om redactie en montage te helpen verzorgen

  • wie andere mensen kent die hiervoor kunnen aangesproken worden

  • welke formules (interview, debatten, gesprekken, presentaties, reportages, ...) er kunnen overwogen worden

  • ...
 
Ik zal de binnengekomen reacties bundelen en bespreken. Wellicht beleg ik dan een overleg met wie in raad en/of daad wil betrokken worden. 
 
Ik brand van nieuwsgierigheid en popel van enthousiasme in afwachting van jullie reacties
 
Dit boekje ' Peter in wonderland' was de aanleiding voor mijn bezoek aan Café Weltschmerz. 
 
Outlook-s2evb3xj.jpeg  Outlook-w2kjzmnb.jpeg
 
 
 
Het is uit mijn koker en pen gevloeid eind 2019 in dezelfde periode dat het c-virus in Wuhan opsprong uit de vleermuizensoep. Het is bedoeld voor wie wakker begint te worden evenals voor wie zich vragen stelt waarom en hoe zo'n iemand denkt. Het laat zich vlot lezen als een soort 'Complotdenken for dummies' en als een kader waarbinnen deze hele c-waanzin kan begrepen worden. De meesten onder jullie kennen dit al want ik heb het sindsdien gratis als pdf-document wijd en zijd verspreid.
 
Ik schat dat het ondertussen door meer dan 50.000 mensen gelezen is met alleen maar woorden van waardering, waarvoor mijn nederige dank!
 
Regelmatig kreeg ik de vraag om ook een fysiek document in handen en onder ogen te kunnen hebben. Bart en Indira Van Tongerlo van ELK Uitgevers waren bereid het qua layout wat te herwerken en te laten drukken. Het resultaat is een mooi boekje geworden, dat prettig in de hand ligt en zich vlot laat lezen.  In bijlage de inhoudsopgave.
 
De kostprijs is 15 euro en 20 euro voor wie het opgestuurd wil krijgen. Je kan het via mij bestellen en wie in Nederland woont best bij de uitgevers zelf via hun websitewww.elkuitgevers.nl of klik hier of hun emailadres (Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.). Sommigen bestellen er meerdere exemplaren van om als knipoog-attentie weg te geven ter uitnodiging om de ogen te openen en kritisch te beginnen nadenken. Dàt is en blijft voor mij nog altijd de belangrijkste bedoeling en verdienste van dit boekje. 
 
Het mooiste compliment kreeg ik van een 90-jarige opa, die het van zijn kleindochter kreeg: " ik heb nog nooit zoiets interessants gelezen". Slik ...
 

Ik werd dus hierover geïnterviewd door Peter Toonen. Binnen de kortste tijd werd het van youtube verwijderd. Er zijn twee verklaringen: ofwel is het een potsierlijke puinhoop nonsense ofwel zaten we hinderlijk dicht tegen de ware toedracht aan te harken. Je kunt het natuurlijk via de website https://cafeweltschmerz.nl/ bekijken. Klik hier
 
Peter Vereecke
Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.
 
 
________________________
Doorgestuurd:
 
☝️😌 Ik denk dat dit een behoorlijke doorbraak is/ gaat worden. 
 
De Britse regering geeft toe dat de vaccins het natuurlijke immuunsysteem van de dubbel gevaccineerde mensen hebben beschadigd.  De Britse regering heeft toegegeven dat men na een dubbele vaccinatie nooit meer volledige natuurlijke immuniteit zal kunnen verwerven tegen varianten van Covid - of mogelijk enig ander virus.  Dus laten we kijken hoe de "echte" pandemie nu begint!  In haar Week 42 COVID-19 Vaccine Surveillance Report, geeft de UK Health Authority op pagina 23 toe dat "N-antilichaamniveaus lager lijken te zijn bij mensen die geïnfecteerd raken na twee doses vaccin".  Het gaat verder met te zeggen dat deze daling van de antilichamen in principe permanent is.  Wat betekent dat?  We weten dat de vaccins de infectie of overdracht van het virus niet voorkomen (het rapport laat elders zien dat gevaccineerde volwassenen nu veel vaker worden geïnfecteerd dan degenen die dat niet zijn).  De Britten ontdekken nu dat het vaccin het vermogen van het lichaam om antilichamen aan te maken niet alleen tegen het spike-eiwit aantast, maar ook tegen andere delen van het virus na infectie.  Vooral gevaccineerde mensen lijken geen antilichamen aan te maken tegen het nucleocapside-eiwit, de omhulling van het virus, dat een cruciaal onderdeel is van de respons bij niet-gevaccineerde mensen.  Op de lange termijn zijn gevaccineerden veel vatbaarder voor mogelijke mutaties in het spike-eiwit, zelfs als ze al zijn geïnfecteerd en een of meerdere keren zijn genezen.  Niet-gevaccineerde mensen daarentegen zullen permanente, zo niet permanente, immuniteit krijgen tegen alle stammen van het vermeende virus nadat ze er zelfs maar één keer van nature mee besmet zijn geraakt.
 
 
 De eerste verzekeraars trekken zich terug omdat ze te maken hebben met een enorme schadegolf.
 
Dag Geert,

Het rapport toont inderdaad de effectiviteit van de vaccins aan in termen van ziekenhuisopnames en sterfgevallen binnen de onderzochte termijn. De immuniteit verworven door de vaccins is specifiek, vooral gericht op het spike eiwit (daarvoor zijn ze ook ontworpen) maar levert weinig of geen algemene immuniteit tegen coronavirussen. Op termijn kan het dus wel zo uitpakken dat je net vatbaarder wordt. Dat het vaccineren de mutaties uitlokken, wat Theo Schetters benadrukt, lijkt me ook logisch. net door deze hele specifieke door vacc verworven immuniteit.  De stelling die geplaatst wordt is idd niet echt in het rapport terug te vinden en erg extreem.  Sorry, ik had het doorgestuurd voor ik het grondig had gelezen. De negatieve gevolgen van de vaccinaties op algemene immuniteit zullen zeker zichtbaar worden de komende jaren maar misschien niet zo spectaculair zijn als de antivaxxers (daar reken ik mezelf ook bij) verwachten en moeilijk aan de vaccs te linken zijn. 
Als de vis zo gezond is als het water waarin hij zwemt, worden niet gevaccineerden ook de dupe van deze massale vaccs. We zullen dus alert moeten blijven wat gezondheid betreft.

Een gezond 2022 gewenst.
 
B.
 
________________
Hey,

I just signed the petition "Belgische regeringen - Gouvernements belges: Open debat duurzaam pandemiebeleid - Débat ouvert politique durable en matière de pandémie" and wanted to see if you could help by adding your name.

Our goal is to reach 5,000 signatures and we need more support. You can read more and sign the petition here:

https://chng.it/sNp9V9CsfL

Thanks!
 
P.