>

Kerngezonde mensen zijn een gevaar voor de reeds beschermde mensen ?

28 september 2021

Beste mensen,

 
Alexander De Cr00 (volgens zijn vader geschreven met 2 nullen) zit in het clubje en kan geen kant meer uit.  Hij zit gevangen in een web van leugens, geld, chantage en duivelse plannen die tegen wil en dank moeten uitgevoerd worden.  Klaus Schwab en Bill Gates zijn o.a. zijn broodheren waar hij trouw aan gezworen heeft.  Ware het niet dat hij er een hele natie de verdoemenis mee in sleurt zou je er nog compassie mee krijgen.  Het goede nieuws is dat mensen massaal wakker worden.  Je bent beschermd door het vaccin, maar de kerngezonde niet-gevaccineerde medemens blijkt een dodelijke ziekteverspreider te zijn ?  Luister eens naar die begrafenisondernemer die uit eigen ervaring vertelt wat hij constateert (korte inhoud hieronder) wat er echt aan het gebeuren is…
 
Ik was op het Fusion Festival in Houthalen.  Man… wat een zalige sfeer was dat.  Een paar duizend wakkere zielen die elkaar ontmoeten, informeren, omhelzen en kiezen voor een nieuwe menswaardige samenleving.  Krachten worden gebundeld, ideeën worden uitgewerkt, plannen worden gerealiseerd.  Neem een kijkje op https://www.facebook.com/chrisvanneyghen om de verschillende sprekers te horen die kort hun boodschap brachten.  Ik maakte me sympathiserend lid van vrijland.be en wil het plan steunen van dr. Kris Gaublomme die een te koop staand rustoord wil omtoveren tot een - geen ziekenhuis - gezondheidscentrum waar vrije dokters en therapeuten échte gezondheidszorg willen gaan bieden.  Ik sprak met dr. Johan Denis die door de orde der geneesheren buitengegooid werd omdat hij artsen en therapeuten onderwijst in de Nieuwe Gemaanse Geneeskunde.  Heeft de orde gezondheid voor ogen of eerder het in stand houden van de farmaceutische ‘zieken’-zorg ?  Dr. Hilde De Smet verklapte dat dokters verplicht werden door de orde om een positief advies te geven aan hun cliënten over het vaccin.  Een dag voor het festival gaf diezelfde orde het advies om zorgmedewerkers wel degelijk verplicht te vaccineren !  Reken maar dat ze dit zullen willen doordrukken.
 
We beseffen nu steeds meer dat overheden, de geneesmiddelenindustrie en instituten niet het welvaren van mensen voor ogen houden maar hun eigen agenda hebben.  Is het niet om hun zakken te vullen, dan is het om hun machtspositie in het mondiale spel van geld en macht te behouden.  En ik leer nu ook zo veel bij.  Niet alleen over het financiële wereldspel maar ook over hoe we ziekte en gezondheid anders kunnen bekijken.  Mijn bewondering gaat hier vooral uit naar Brecht Arnaert, een macro-econoom die zich het laatste jaar zo verdiept heeft in ziekte, gezondheid, het al dan niet bestaan van virussen en de Germaanse Geneeskunde en nu de link kan leggen tussen het financiële debacle en de pandemie.  In dit interview van de Trueman-show legt hij dit naadloos uit.  Op het Fusion Festival gaf hij een verkorte versie.  Hoe meer ik verneem hoe de oorzaak van ziekte moet gezocht worden in trauma’s of biologische schokken, hoe meer ik begrijp hoe belangrijk het is dat een mens zichzelf leert kennen.  De 4-jarige opleiding in posturale integratie psychotherapie die ik volgde krijgt plots een bijzondere betekenis.  Eerlijk leren kijken naar jezelf, inclusief jouw schaduwkanten, en het tot expressie brengen van het emotionele lichaam voorkomt gewoon dat je fysiek ziek wordt.  Ik ben nu al zeker dat dit soort geneeskunde vanaf nu veel meer ingang zal vinden dan het blijven slikken van chemische troep die alleen de symptomen bestrijden.
 
Intussen wordt het steeds warmer op de financiële markten.  Wat gaat China doen met het zo goed als failliete Evergrande ?  Wordt de reusachtige bouwfirma door de overheid gered ?  Of komt er een schokgolf op de vastgoedmarkt ?  En China verbiedt voor de zoveelste keer alle handel in crypto’s.  Zoals je kan zien op onderstaande grafiek is de dip die dit veroorzaakt in de prijs van Bitcoin slechts tijdelijk.  Even later schiet de koers weer fel omhoog.  Ik krijg steeds vaker berichten te zien dat de tijd van crypto’s voorbij is, dat Bitcoin naar waarde nul zal gaan.  Maar waarom kopen grote institutionele financiële spelers tijdens deze dip dan terug massaal veel bij ?  Volgens mij gaat Bitcoin en zijn goede broeders binnenkort terug flink de hoogte in schieten.  Wie zijn portefeuille nog wat wil aandikken krijgt alweer een kans om aan goede prijzen bij te kopen.  Ik stond enkele weken terug nochtans klaar om terug winst te nemen maar heb het net niet gedaan.  Soms is gewoon HODL of aanhouden nog de beste strategie.  Niet te veel zorgen en niet te veel risico lopen.  Hebzucht is een slechte raadgever.
 
Als de toestand - ivm lockdowns en zo - wat stabiel blijft ga ik misschien terug een workshop organiseren om crypto’s zelf te leren beheren.  Ik doe dat liefst fysiek in een ruimte waar iedere deelnemer zijn laptop kan gebruiken.  In de voormiddag geef ik een demonstratie, tekst en uitleg.  In de namiddag geef ik dan individuele hulp aan de deelnemers die dan oefenen om veilig met crypto-currencies om te springen.  Ik vind het belangrijk dat iedereen zelf goed leert omgaan met crypto’s.  Het is belangrijk dat je autonoom bent en niet afhankelijk bent van iemand om je daarbij te helpen.  Zo lang ik in goede gezondheid ben en me vrij kan bewegen help ik iedereen die daarom vraagt.  Heb je zin om zo’n workshop mee te volgen ?  Laat het me weten, dan plan ik een datum waarop we kunnen samenkomen.
 
Met genegen groeten,
 
Geert
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
Clif High "The Greatest Generation Ever" & The Warrior Poet!  https://www.bitchute.com/video/zgWKzyIdMRLV/
 
BREAKING! BLACK SWAN OCTOBER  https://youtu.be/22vYpzJoAyk
 
RED ALERT! Head of US Mint FIRED...BUY SILVER EAGLES BEFORE THEY ARE GONE!  https://www.theta.tv/video/vidn1t3v2x4tz7j0ur7
 
 
ALERT! China Attacks Cryptos! ALL Countries to Confiscate/Nationalize Cryptos off Exchanges!  https://www.theta.tv/video/vidi1n8aqcvq22h2ueq
 
 
Overheidsmedicus in geheime Project Veritas opnames: ‘Covid vaccins zijn complete rotzooi’  https://www.xandernieuws.net/algemeen/overheidsmedicus-geeft-project-veritas-geheime-opnames-covid-vaccins-zijn-complete-rotzooi/
 
Europese energiecrisis nabij: Britse organisaties waarschuwen dat mensen deze winter moeten kiezen tussen verwarming of voedsel  https://www.xandernieuws.net/algemeen/europese-energiecrisis-nabij-britse-organisaties-waarschuwen-dat-mensen-deze-winter-moeten-kiezen-tussen-verwarming-of-voedsel/
 
 
ALERT! A New Monetary System is Coming! Who Decides What it Is?  https://www.bitchute.com/video/QfmIb7wMwkWt/
 
Er staat iets groots te gebeuren  https://youtu.be/jb7vp33Obnc
 
 
 
___________________________________
 
Een moedige begrafenisondernemer die zich uitspreekt. Interview door Max Igan.

 
Beste volgers,
 
Er zijn nog moedige mensen op deze wereld. Begrafenisondernemer John O'Looney, 53 jaar oud, wonende Milton Keynes in Buckinghamshire, England en 15 jaar actief in het verzorgen van uitvaarten, doet een getuigenis die IEDEREEN moet gezien hebben. 
 
Ik doe niet vaak zo'n oproepen, omdat iederéén wel denkt dat ie een video gevonden heeft die een ander MOET zien. Maar deze getuigenis komt recht uit het hart van een mand die wellicht zelf vermoord zal worden. Behalve ... als wij hem bekend maken!
 
Korte inhoud:
 
- Deze kerel staat in contact met 45 Engelse begrafenisondernemers en bij geen enkele van hen hoorde hij verhalen over pandemische aantallen doden ... behalve een paar weken in April 2020
 
- Uit EIGEN ervaring weet hij dat die initiële piek volledig te wijten was aan de overledenen in zorgcentra. Hij ontdekte dat mensen daar een inspuiting kregen met MIDAZOLAM, een snelwerkende benzodiazepine.
 
- Gedurende 12 weken was er een  piek, en noch John, noch zijn collega's konden begrijpen waarom. Tot ze op onderzoek uitgingen in de RVT's: verschillende verpleegsters getuigden van overdosissen.
 
- Daarna viel het aantal doden drastisch terug, tot op één specifiek moment: het begin van de vaccinatiecampagne. Vanaf nu een heel gevarieerd publiek op zijn dodentafel: niet enkel ouderen meer!
 
- De stelling van O'Looney is dat de doden van de "Deltavariant" (waar natuurlijk geen enkel bewijs voor bestaat, want virussen bestaan niet) niet meer en niets minder dan de doden van de vaccinatie-schade zijn. 
 
- O'Looney wijst er ook op dat in Engeland overal gigantische kampen worden gebouwd, soms zelfs met een capaciteit van 30.000 man, voor mensen die geen vaccinatie nemen. 
 
- Men zal de tegenstanders in die kampen doden door middel van gedwongen inspuiting en het narratief zal zijn dat er in die kampen COVID-21 is uitgebroken. De cirkel is rond. 
 
Ik geloof deze man. Hij heeft de ervaring, en hij spreekt vanuit het hart, zelfs al zou het hem in gevaar brengen. Deze man is MOEDIG en moet gesteund worden. Hij zegt letterlijk dat hij vreest voor zijn leven. 
 
De enige manier om hem ervan te redden "ge-zelfmoord" (CIA, Mossad zijn daar experten in) te worden is hem zo bekend mogelijk te maken. Dus: deel deze video maximaal: u kan er zijn leven mee redden. 
 
In God's liefde,
 
Brecht
 
PS: Door de steun van Jorn is mijn kanaal op een dag bijna verdubbeld. We waren met 1500 en nu zijn we met 2500. Mocht elk van de nieuwe leden twee mensen attent maken op mijn kanaal, dan zitten we binnen de kortste keren met 10.000 mensen. En dan bouwen we een feesie!
 
 
 
 
_____________________________________________
 
Willem ontmaskerd!
 
Geert, deze man gaf me altijd al een dubbel gevoel, nu niet meer! Hij is de toprattenvanger! Hij vangt de rijken en de intellectuelen, met uitermate doordachte en beheerste taal en met ogen die draaien op een manier van 'vertrouw mij maar'. Ik vertrouw hem Niet. Hij zegt 99 procent de waarheid. Hij kent de waarheid, want hij zit er middenin. Maar hij liegt (en praat dat meteen ook goed) over 1 procent: hij roept op om niet te strijden en alles over ons heen te laten gaan. Hij raad enkel aan om ons als een trader te positioneren in de stroom naar beneden, naar menselijk verval, en niets te doen of te zeggen om mensen echt wakker en bewust te maken over dat 'ze' nu ons mens-zijn aanvallen in zijn essentie. Hij valt de kroon Niet aan. Een dienaar van het systeem. Een gevaarlijke. Want hij neemt vele kritische geesten met veel kapitaal, macht en vermogen met zich mee, naar beneden, waar het elk voor zich is, en waar ze ons "zijn" nog meer kunnen vastketenen.
 
Halfweg in de video ben ik gestopt met luisteren naar deze top-slang. 
 

 
Je bent ongemeen hard, C., voor Willem.
 
Ik zie het eerder zo dat hij in zijn rol als fondsbeheerder die vele miljoenen euro’s van welgestelde klanten beheert, voorzichtig moet zijn met wie hij be- en veroordeelt.  Hij strijdt niet tegen wat er nu gaande is omwille van zijn functie.  Hij zit inderdaad in bepaalde vergaderingen van centrale banken en verneemt op die manier wat er daar speelt.  Als 99% van wat hij zegt correct is, ben ik dankbaar om die 99% te mogen vernemen.  Ieder mens is verschillend en ik zie bij Willem (die ik persoonlijk ontmoet heb vele jaren geleden op het congres De toekomst van geld) ondanks hij niet de harde rebel is, toch zijn goed hart.  Hij schreef in het boek dat ik van hem kocht “Koop zilver !” als gouden tip.  Op een moment dat ik er nog niet zo veel van wist en er ook geen geld voor had.  Ik geef hem toch wel wat meer krediet.  Mocht ik in zijn schoenen staan zou ik allicht hetzelfde doen…
 
Je neemt me dit toch niet al te kwalijk hé ??
 
Geert
 
 
__________________________________________
Ik neem het je zeker niet kwalijk, Geert.
 
En inderdaad was er vroeger nog tijd om wat te babbelen en afwegingen te maken en een paar goeie tips uit te delen aan wie zijn/haar welgemeende vriendschap komt aanbieden. 
 
Nu is de situatie anders. Zoals je zelf ook vaak zegt en schrijft, komen we steeds sneller steeds dichter bij een kritisch punt. Een kritisch punt niet enkel op monetair en economisch vlak, maar op vlak van onze essentie als mens. De ziel van de mens wordt opgevoerd om aan de galg te worden gehangen. Er is nu geen tijd meer om goeie beleggingstips uit te delen, zelfs niet meer om zilver te kopen (het is trouwens bijna niet meer te vinden, de redenen daarvoor kennen we). 
 
Het is nu hoog tijd om ons totaal en onomstootbaar bewust te worden, van de intenties van diegenen die de topmacht bezitten aan de ene kant, en van onze innerlijk kracht aan de andere kant. Als we blijven met tegenzin toch mee bewegen richting onze eigen afgrond en als we hopen op een reddende crisis of het "ineenstorten van het systeem", dan blijft die elite ruimte hebben om hún plan verder uit te rollen. 
 
Het is nodig dat we    nu    niet    meer    liegen over 1 procent en niet meer enkel denken aan onze gezinsleden. Alleen de pure waarheid is voldoende en we dienen het voorbestaan van de ziel van ons mens-zijn voorop te zetten. 
 
Mensen als Willem, die zoveel kapitaalkrachtige mensen in beweging kunnen zetten (of in slaap wiegen) hebben - zoals elke wakkere ziel - de plicht tegenover het Goede om nu openlijk op te komen voor de Waarheid. De Waarheid is absoluut (niet 1 procent vals=duivels). En het Goede telt niet alleen voor onze gezinsleden en onze vrienden. Maar voor alle levende zielen, nu en altijd. 
 
Er is geen tijd meer voor een potje gezellig kletsen over hoe de elite van haar sokkel kan vallen. De mensen zullen zelf nieuwe structuren moeten opbouwen, vanuit de Natuur en vanuit onze natuur als liefdevol wezen. Want dat is onze Ware thuis. 
 
Enkele dagen nadat ik je mijn kritiek op Willem schreef, hoorde ik Brecht Arnaert in Sleidinge. Brecht is net als Willem een influencer binnen een groep kapitaalkrachtige mensen. Het is misschien niet mooi van me om twee mensen te vergelijken, maar ik ga het nu toch doen, zodat je duidelijk inziet waar ik naar doel: Willem laat de rijken in hun luie stoel zitten en Brecht roept op om recht te springen en samen die nieuwe structuren op te bouwen. Weg met de angst voor het systeem en weg met de doodsangst. Recht vooruit, richting Waarheid en Vrijheid. Ik gun het Willem toe dat hij enkel voor zijn gezin wil opkomen en dat hij de wereld redden niet als zijn plicht ziet, maar ik neem het hem héél erg kwalijk dat hij deze slappe mentaliteit als voorbeeld stelt voor een grote groep mensen die heel rijk zijn en die zich over de ganse wereld bevinden. Hij dient daarmee perfect de noden van de elite: het in slaap wiegen van de massa en het onderuithalen van elk initiatief om ons te verenigen om wérkelijk iets te ondernemen.
 
Willem sust ons geweten. De dokter sust onze gezondheid. De staat sust onze portemonee. De pastoor sust onze goedheid. Hoeveel sussen gaan we nog aanvaarden? 
 
Wanneer gaan we werkelijk ons gedrag en ons Zijn bevrijden? Wanneer gaan we niet meer denken in termen van geld (de valse matrix) maar van menselijke waarden en waarheden?
 
Antwoord?:
Op het moment dat we het eigendomsrecht verliezen over alle dingen, over ons lichaam, onze gedachten, én onze ziel??
 
Ik denk niet dat 'we' dan nog zullen opstaan. 
 
Wij zijn 'we' dan nog? De gedachten die uit ons brein geüpload worden naar de cloud? Of de ziel die we zojuist gratis (als we dan toch nog even in termen van geld denken) weggegeven hebben? We kunnen het toch niet maken om onze lichamen met hun monden en voortplantingsorganen als onze essentie te zien? Want dan zou ik inderdaad ook enkel kiezen voor mijn gezin... 
 
 
"Willem keek en zag hoe het onheil dat hij 'voorspelde' uitkwam."
 
 
Ik heb met dit schrijven 1 bedoeling: mee helpen Ons bewustzijn en Onze daadkracht te vergroten.
 
Ik hoop dat ik later mijn excuses kan aanbieden aan Willem, wanneer de elite zichzelf vernietigd heeft en/of een buitenaardse kracht ons is komen redden.
 
Groeten!
 
C.
 
 

Video

Links