>

Bitcoin breekt opnieuw alle records

16 oktober 2021


Beste mensen,

 
We maken deel uit van een wereldwijd experiment van gedragsbeïnvloeding.  Ik kreeg een filmpje van 1967 doorgestuurd van iemand (dank je wel, C.) waar een leraar in zijn school een experiment van gedragsbeïnvloeding uitvoert, tot scha en schande van zijn leerlingen.  Deze beseffen te laat dat ze door hun leraar/leider blindelings te volgen de geschiedenis herhalen en hun medemens de verdoemenis insturen.
 
Alle maatregelen die vandaag uitgerold worden ter bestrijding van het zogenaamde killer-virus gaan in tegen onze grondrechten.  Lees even de pdf in bijlage door om te beseffen hoe we onze fundamentele grondrechten met de voeten treden door blindelings onze zogenaamde leiders te volgen.  De grondwet moet altijd op de eerste plaats gerespecteerd worden.  Alle andere wetten, ministeriële of koninklijke besluiten en maatregelen mogen niet in strijd zijn met de grondwet.  Het is wel even anders nu, als je naar onze samenleving kijkt.  Bekijk ook even het vaccinatie-doden-rapport eens in bijlage.  Geen woord hierover in de klassieke media !
 
Intussen breekt Bitcoin opnieuw alle records.  Voor de eerste keer is het gelukt om een ETF (Exchange Traded Fund) met Bitcoin als onderliggende waarde op de financiële markten te verhandelen.  Geen goede zaak, al schiet de waarde van Bitcoin er wel mee omhoog.  Een ETF is een derivaat of afgeleid product, niet het product zelf.  De belegger koopt dus een ‘papieren contract’ en is afhankelijk van de derde partij die dat papier voor hem beheert.  Dat zet wel de deur open voor miljoenen beleggers die via de beurs beleggen en niet de moeite doen om zelf te leren om Bitcoin in eigen bezit aan te houden.  We weten hoe dat gaat eindigen.  Nu is het geen tijd meer om te vertrouwen op een derde partij, nu moet je jouw vermogen in eigen bezit houden.  In fysiek goud (geen risico), in fysiek zilver (enorm potentieel), in cash (om chaos te overbruggen en bij te kunnen kopen als bij deflatie alle prijzen kelderen) en in de goede crypto’s (met bezit van jouw private key: not your keys, not your crypto).
 
Je moet dus jouw crypto’s in eigen bezit aanhouden, niet aanhouden op een of andere exchange.  Als banken dicht gaan, gaan exchanges ook dicht.  En als het te druk wordt in de crypto-wereld, gaan exchanges in onderhoud en kan je ook niet handelen.  In eigen bezit dus !  De meeste mensen die crypto’s bezitten weten intussen hoe je dat veilig doet.  Wat minder gekend is, is de strategie om jouw risico te verminderen en jouw portefeuille te laten groeien.  Dat is niet moeilijk, maar de menselijke psychologie verhindert blijkbaar dit succesvol toe te passen.  Kopen als het goedkoop is en verkopen bij winst lijkt moeilijker uit te voeren dan gezegd.
 
Daarom zal ik in de komende workshop, die doorgaat op zondag 31 oktober te Zottegem, een presentatie geven over hoe de bewezen strategie succesvol kan toegepast worden.  De workshop draagt de titel ‘Zelf crypto’s beheren en succesvol een bewezen strategie toepassen’.  In de voormiddag starten we de dag om 9u30 met vraag en antwoord van de deelnemers.  Daar kunnen we al veel van bijleren.  Daarna leg ik haarfijn uit hoe je winst kan omzetten naar zilver, goud of dollar in de vorm van een stable Coin.  Met die dollars, die in eigen bezit in jouw crypto-wallet blijven, kan je bij dalende koersen terug bijkopen.
 
Na de heerlijke lunch (naar keuze, al dan niet vegetarisch) gaat ieder zelf aan de slag met zijn laptop, smartphone en/of tablet.  Ieder oefent wat hij onder de knie wenst te krijgen en krijgt hulp waar nodig.  Je kan werken met jouw software- of hardware wallet, aan- en verkopen naar een exchange, zilver of goud kopen en betalen met crypto’s en/of crypto’s omzetten naar dollar (in crypto-vorm) en omgekeerd.  Om 17u ronden we de dag af met een receptie.  Aantal deelnemers is beperkt tot 15 personen.
 
Deelname in de kosten, alles inbegrepen:
- Niet-klanten : €150,-
- Klanten : €90,-
- Klanten die eerder al een workshop hebben gevolgd: €70,-
 
De deelnamekost kan betaald worden de dag zelf, eventueel met crypto’s.  Is meteen al een goede oefening.  Iedere deelnemer krijgt aanvullende support de volgende dagen en weken als er nog vragen of moeilijkheden zijn.  Er waren al een 10-tal personen die aangegeven hebben interesse te hebben om deze workshop te volgen.  Vanaf nu kan je effectief ook inschrijven door een mailtje terug te sturen met jouw aanmelding.
 
We leven in ongekende tijden, mensen.  En de monetaire transitie is in volle gang.  Zorg dat je mee bent en dat je je financieel veilig hebt gesteld, om deze transitie goed door te komen.  Ga niet mee in het verdeel-en-heers-spel van de machthebbers maar bouw samen met uw medemens aan een nieuwe samenleving zoals we deze willen hebben. Wil je aansluiten bij een beweging die deze nieuwe samenleving al vorm begint te geven ?  Kijk eens op https://www.onsnetwerk.org/interviews-groepen/ wat je misschien aanspreekt en inspireert om mee jouw schouders onder te zetten.
 
Met genegen groeten,
 
Geert

 
 

Careful.jpeg

 
 
 

PHOTO-2021-10-07-13-37-09.jpeg

 
 
1967 experiment gedragsbeïnvloeding  https://www.aghseagles.org/apps/video/watch.jsp?v=72327
 
Biden kiest ’Sovjet-bazin’ die geldsysteem ’radicaal wil veranderen’ | Buitenland | https://www.telegraaf.nl/nieuws/548210064/biden-kiest-sovjet-bazin-die-geldsysteem-radicaal-wil-veranderen
 
Interviews groepen – – ONS verbindt ONS –  https://www.onsnetwerk.org/interviews-groepen/
 
Bitcoin (BTC USD) Crypto News: Vladimir Putin Recognizes Crypto for Payments - Bloomberg  https://www.bloomberg.com/news/articles/2021-10-14/putin-defends-cryptocurrencies-amid-global-regulation-push
 
3 Factor Authentication: What You Need To Know About Your Digital ID  https://youtu.be/Q9tdZ7nMwBw
 
Nurse Whistleblower Breaks Down, Cries in LIVE Tell-All Interview - Seemorerocks  https://seemorerocks.is/nurse-whistleblower-breaks-down-cries-in-live-tell-all-interview/
 
 
 
It's so predictable that the very first "Bitcoin ETF" has absolutely NOTHING to do with buying ANY BITCOIN! 
 
Just another way to divert cash away from the REAL THING. 
 
We've seen it over and over again...Criminal Banksters playing criminal market rigging games!
 
ALERT! $60K Bitcoin "ALLOWED" to Rise as Banksters Announce "Bitcoin Derivative" ETF! (Bix Weir)
 
May the Road you choose be the Right Road.
 
Bix Weir