>

A September to remember ?

09 september 2021

Beste mensen,

 
Het grootste vastgoedbedrijf in China Evergrande lijkt op een faillissement af te stevenen.  Zou zo maar eventjes een crash kunnen veroorzaken.  Alsof er geen redenen genoeg zijn om het hele financiële kaartenhuis in elkaar te laten storten.  Het zilver dat deze maand september fysiek geleverd zou moeten worden kan niet geleverd worden.  Het is er niet.  Zoals je intussen weet zijn er voor elke ounce zilver honderden beleggers die denken deze ounce te bezitten.  Op papier.  Op hun effectenrekening.  5 remote viewers (in meditatietoestand kijken naar gebeurtenissen in toekomst en verleden) tekenen, onafhankelijk van elkaar, allemaal hetzelfde:  een gigantische ontploffing.  Een False Flag om bij overmacht iets niet te moeten doen ?  Of juist om iets wel te doen wat anders nooit zou geaccepteerd worden ?  We beginnen de spelletjes van de Deep State zo langzamerhand te doorzien.  Nu nog proberen ze te voorspellen…
 
In ieder geval ziet het er niet zo best uit voor de nabije toekomst.  Terwijl miljoenen mensen opkomen voor hun vrijheid (meningsuiting, behoud soevereiniteit lichaam, toegang tot het openbare leven) wordt de druk om zo veel mogelijk mensen te injecteren hevig opgevoerd.  Maar ik blijf er bij: het hele pandemie-gebeuren is volgens mij een afleidingsmanoeuvre om een financiële reset door te voeren.  Wie zijn spaarcenten nu niet in eigen bezit heeft en zijn vertrouwen nog schenkt aan het corrupte bankensysteem zal een hevige schok ervaren.  We staan volgens mijn bronnen voor de grootste welvaartstransfer in de geschiedenis.  Langs de ene kant hoop ik dat we 9/11 en de maanden september/oktober heelhuids doorkomen zonder hevige gebeurtenissen, om veel leed te besparen.  Langs de andere kant hoop ik dat het financiële systeem totaal instort en de mensen alle vertrouwen verliezen in het bankensysteem.  Dat zou de deur openzetten voor een nieuw en beter financieel systeem.  Nee, geen Nesara/Gesara verhaal, want dat komt weer uit diezelfde hoek van bankiers en gecentraliseerde crypto’s.  Als mensen alle vertrouwen verliezen in banken en overheden zal er geopteerd worden voor systemen die de mens dienen ipv ze te beduvelen.  Vrijheid is de mens zijn hoogste goed en dat begint met vrije meningsuiting.  Janet Ossebaard geeft een zoom-meeting over het Nesara/Gesara verhaal waar veel mensen in geloven omdat het veel beter is dan het huidige.  Ben wel benieuwd wat haar bevindingen hierover zijn.
 
Er is een oorlog gaande.  De slechterikken willen de dollar en euro digitaal op de blockchain met geprogrammeerd geld.  Geld dat je enkel kan uitgeven in een beperkte locatie, in een beperkte tijd en voor beperkte producten.  Alles onder controle en als je de regels niet volgt worden er meer restricties opgelegd, tot wanneer je volledig uitgesloten wordt om deel te nemen in de samenleving.  De goeie hebben - volgens mij - een tegenbeweging in gang gezet met de lancering van Bitcoin: gedecentraliseerd peer-to-peer geld.  Geen controle door centrale organisaties en alle eigenschappen van gezond, eerlijk geld.  Werkt uitstekend.  Sinds 2009.  Op dit ogenblik is Bitcoin nog steeds speculatief.  Het wordt gezien als een speculatieve belegging die winst of verlies kan opleveren.  Het is nog geen dagelijks betaalmiddel.  Dat zou op termijn wel eens kunnen veranderen.  Ten minste, als de slechterikken met hun wetten en belastingen het niet kapot krijgen.  Op dit ogenblik zit er zo’n 2.000 miljard dollar (2 trillion) in de cryptowereld.  Vergeleken met al het overige geld in de wereld is dat peanuts.  Een speld in een reusachtige hooiberg.  Het heeft er alle schijn van dat op vrij korte termijn dat bedrag zal opgetrokken worden naar 5.000 miljard dollar (5 trillion).  Betekent een flinke verdubbeling waardoor een Bitcoin van momenteel ongeveer €40.000,-/stuk kan stijgen naar €100.000,-/stuk.  Hoe meer geld er naar deze crypto-markt vloeit, hoe meer Bitcoin en crypto’s zullen gebruikt worden als dagelijks betaalmiddel.
 
Met de huidige wereld die op losse schroeven staat kan de volatiliteit hevig oplopen.  Het is best mogelijk dat Bitcoin eens 80% daalt in waarde om kort daarna met 500% te stijgen.  Wie is daar tegen opgewassen ?  Daarom: investeer niet meer dan je bereid bent te verliezen.  Begin bescheiden en bouw, naarmate je jouw risico laat dalen door regelmatig winst te nemen en om te zetten naar zilver of goud, op termijn een steeds grotere portefeuille op.  Zo verkrijg je geleidelijk aan een steeds grotere crypto-portefeuille met heel weinig risico.  Leer aub zelf om te gaan met jouw crypto-portefeuille en neem voldoende veiligheidsmaatregelen in acht.  Wie vlot met computers kan werken heeft geen enkele moeite om zijn portefeuille zelf te beheren.  En wees alert voor oplichters.  Ik kreeg vandaag opnieuw melding van iemand (helaas geen klant) die opgelicht werd.  Als je reageert op hun mail of Facebook-bericht beginnen ze je met een klein bedrag te lokken om je daarna met steeds grotere bedragen te laten investeren.  Je kent hun identiteit niet maar ze winnen jouw vertrouwen en ze hebben toegang tot jouw fondsen.  Het enige wat je doet is betalen en kijken naar cijfers op een computer.  Geld terug ontvangen is er niet bij.  Wil je geld terug opvragen dan moet je eerst betalen…  Je krijgt nooit iets terug.  Daarom, leer zelf de strategie toepassen: verkoop jouw winst en zet het om in zilveren of gouden munten die je dan veilig opbergt.  Het kan een wereld van verschil maken als de pleuris uitbreekt !
 
Met genegen groeten,
 
Geert
 

 
Zij wisten het - wij (nog) niet !  Uit de oude doos: occult NL. Part 2  https://youtu.be/cmi0dXrmDDE
 
BREAKING! THE GREAT COLLAPSE 2021 (SEPT - OCT)  https://youtu.be/fnRVwUIjejk
 
Banks to Seize Your Money in Coming Financial Crisis Warns David Morgan  https://youtu.be/nU-Tz4vh8uE
 
BREAKING! BIG SHAKEOUT PLANNED..  https://youtu.be/uWu0hdmxuyI
 
The Trueman Show #39 Drs. Karen Hamaker  https://youtu.be/k2UQ4mX9nzM
 
Ep. 2569b - “Fix 2020 First”, Red October, Stay Tuned And Watch, Brace For Impact  https://rumble.com/vm4xdw-ep.-2569b-fix-2020-first-red-october-stay-tuned-and-watch-brace-for-impact.html
 
My Crypto EXIT Strategy (BIGGEST Bitcoin Profits Guide)  https://youtu.be/Xh4fvBBc6rY
 
RED ALERT! China's $300B "Lehman Moment" Has Arrived as Evergrande is Co…  https://youtu.be/T5IPAZHqK2w
 
GLOEDNIEUWE ZOOM KOMENDE MAANDAG! Over Nesara/Gesara  KLIK HIER OM MEE TE DOEN!
 
 
 
 
 
 
 
 Deaths
 
 
 
______________________________________
 
Als u dit weekend eens één uur kan vrijmaken, dan gaat u heel veel bijleren. Met deze video, van Dr. Caroline Markolin (een leerlingen van Dr. Hamer) is voor mij een wereld open gegaan. 
 
Plots kon ik het alternatief zien voor wat nu nog als "besmettelijke ziektes" worden uitgelegd: collectieve biologische schokken, die ons in een conflictactieve toestand brengen, wat onze weefsels aanpast.
 
Het geheim is het volgende: wat wij nog steeds verkeerdelijk "ziekte" noemen is in feite niet meer dan het terugzetten van die weefsels in hun oorspronkelijke toestand. Dit onder begeleiding van inflammatie. 
 
 
Eén uur.
Lifechanging.
Letterlijk.
 
Beste groeten,
 
Brecht
 
 
_________________________________________________
Get your money OUT of ALL 3rd party entities! 
 
No Counter-Party Risk!
 
No Banks. No Brokerage Houses. No Mining Stocks. No Off Site Metal Storage. No Crypto Exchanges. 
 
No COINBASE!! 
 
If you don't have 100% possession of your assets NOW then you Will Lose Them! You have been warned.
 
STOP! Shock & Awe Moment for MONEY Coming! Time for NO Counterparty Risk! (Bix Weir)
 
Don't forget...it's a "September to Remember" and as bad as it seems...you will long for these days when things were "close to normal!"
 
 
 
 
Roota KNEW it would be September!
 
A company with many multiples of the size of Lehman Brothers debt is quickly going down!!
 
Watch for the "Weekend of September 11th!" for the rest of the Banking Systems to start MELTING DOWN!
 
ALERT! China's $300B "Lehman Moment" Has Arrived as Evergrande is Collapsing!! (Bix Weir)
 
 
We have entered into a very strange and dangerous time in the GAME known as COMEX Silver Market Rigging. 
 
Just how evil are the silver market riggers? 
 
Would they set off a nuclear bomb just to claim Force Majeure on the COMEX Silver Contract? 
 
If you know WHO pulled the strings on 9-11 and WHY then you know that NOTHING is beyond their criminal capacity!
 
...or is this ALL just another PsychOp to promote FEAR in the masses?
 
Hard to know the TRUTH anymore!!
 
ALERT! Silver Rigging, Mushroom Clouds & Theta Cloud Gaming?! (Bix Weir)
 
 
 
I sat down with Dave at X22Report to discuss where the Good Guys are in the battles to CHANGE THE WORLD!!
 
Hang onto your hats my friends!

Bix Weir – Fauci’s Time Is Almost Up, The Good Guys Are Winning, A New World Is Emerging
 
 
May the Road you choose be the Right Road.
 
Bix Weir
 
 
_______________________________
Dank je wel Sanne Burger voor deze zeer confronterende en gedurfde tekst🙏

ZIJN WE VERANDERD?

Toen de kerk de inquisitie aankondigde
deden we allemaal mee
We vertelden de beulen waar ze de heksen konden vinden
De zigeuners
De wijze mannen en vrouwen
De vrije zielen

We gaven onze eigen grootmoeder aan
We verraadden onze buren
Alleen om ons eigen vege lijf te redden
We keken niet weg als een vrouw werd verdronken
Haar lichaam verzwaard door stenen
We keken niet weg als een vrouw op de brandstapel werd verbrand

Integendeel
We gingen allemaal naar de marktplaats
Omdat we de heks wilden zien branden
We lachten om haar geschreeuw
De geur van brandend vlees

We rechtvaardigden de beul
En lieten het slachtoffer in de steek
Zelfs als ze had geholpen ons kind te baren
Zelfs als ze ons had genezen
met verse kruiden uit het bos
Zelfs als ze ons had getroost nadat we een dierbare verloren hadden
Zelfs als ze ons in haar armen had gehouden
Zo vaak

We rechtvaardigden het onrecht
Door te herhalen wat ons verteld was
‘Ze sliep met de duivel!’
We wisten dat het niet waar was
We wisten niet eens precies wat het betekende

Maar we waren te bang
Te egoistisch
Te opportunistisch
om de heersers tegen te spreken
We waren te bang om de volgende te zijn

ZIJN WE VERANDERD? 

Toen de regering de Tweede Wereldoorlog uitriep
Deden we allemaal mee
We vertelden de nazis waar ze de joden konden vinden
Zelfs nadat we wisten waar ze heengingen
Zelfs nadat het glashelder werd
Dat ze nooit meer thuis zouden komen

We dachten er niet over na
We namen zelfs een baan in de kampen
Waardevolle spullen verzamelen van de lijken
Schoenen, sieraden en gouden tanden
We slikten gauw een tand in als we konden
Als niemand keek
En waren zeer tevreden over onszelf

We pakten zelfs hun huizen af na de oorlog
Zetten ze op onze eigen naam
We deden net alsof niemand daar ooit eerder had gewoond
We rechtvaardigden het onrecht
Door te zeggen dat we niet wisten wat er in de kampen gebeurde

Het was niet onze schuld, zeiden we
We hadden er niets mee te maken
We deden net of we onschuldig waren
Zelfs naar onszelf toe

We deden alles
Alles om onze eigen schaduw maar niet onder ogen te komen
Ons eigen egoisme
Onze eigen lafheid

ZIJN WE VERANDERD? 

Toen de World Health Organisation de pandemie uitriep
Deden we allemaal mee
We onderwierpen ons onmiddelijk
Opnieuw voerden angst en zelfbehoud de boventoon
We volgden de regels
Net als voorheen

We kozen ervoor om de daders te vertrouwen
Net als voorheen
We kochten bijpassende mondkapjes voor onze kinderen
En vertelden ze dat alles goed zou komen
We lieten onze ouders sterven van eenzaamheid
En vertelden ze dat het voor hun eigen bestwil was

We vertelden onszelf dat onze belachelijke acties nodig waren
Heldhaftig zelfs
We deden alles
Alles om maar niet de schaamte over onze eigen stupiditeit te voelen

ZIJN WE VERANDERD? 

Zijn we nou eindelijk volwassen genoeg om eerlijk te zijn?
Om verantwoordelijkheid te nemen voor ons egoisme?
Om toe te geven hoe bang we zijn?
Om ons eigen opportunisme te zien?
Of gaan we alles weer ontkennen
Gaan we ons weer verstoppen achter onze correctheid
Ons goede gedrag?

Gaan we weer onze acties rechtvaardigen?
‘We deden alleen maar wat ons verteld werd.’
‘Als je gehoorzaamt ben je een goed mens.’
Gaan we onze vergissingen toegeven
als er meer mensen gaan stervan?
Of zoeken we weer een nieuwe zondebok
Om naar te wijzen?

De man die weigert om mee te gaan nadat hij is gearresteerd
De vrouw die weigert om te stoppen met het genezen van mensen
De mensen die zich uitspreken
De mensen die zich verstoppen
De mensen die onderdak bieden

Wie wordt dit keer de zondebok?
Laat me raden
Worden het opnieuw de ongehoorzamen?
Zij die ervoor kiezen geen onderdeel uit te maken van een medisch experiment?
Zij die anderen proberen te waarschuwen?
Zij die hun kinderen dichtbij houden?
Zij die niet bereid zijn hun soevereiniteit op te geven?

Laten we kijken of we inderdaad veranderd zijn
Zo ja, dan komen we hier wel uit
Zo nee, dan komen we hier ook wel uit
Het zal alleen wat langer duren
En er zullen meer doden vallen
Veel meer

Wie ben jij?
Waar sta jij voor?
Kan ik jou vertrouwen?
Wat zou jij doen?
Ben jij veranderd?

Wat ga jij dit keer doen?

☆ Sanne Burger