>

Gebruikersnaam vergeten?

Geef uw e-mailadres in

Gelieve het E-mail adres in te geven dat gekoppeld is aan uw gebruikersaccount. Uw gebruikersnaam zal via E-mail doorgezonden worden naar het E-mail adres uit onze database.

Beveilig uw vermogen

Hoe veilig starten met bitcoin?

Hoe uw koopkracht beschermen?

BITCOIN HELPDESK

Bitcoin Helpdesk.

...

Met persoonlijke support bedoelen we het ’samen zitten’, fysiek of on-line, met de klant in een 1 op 1 gesprek. In blokken van 1 uur worden de vragen voorgelegd en actie ondernomen om deze vragen te beantwoorden of hulp te bieden bij het zelf beheren van de crypto-portefeuille.

Het abonnement voorziet support via e-mail. Volgens het FIFO-principe (First In - First Out) worden hulpvragen beantwoord. Komen we er via e-mail niet uit, dan leggen we een afspraak vast voor een uur persoonlijke support.

Deze cursus helpt je op weg om te starten met het zelf leren beheren van jouw crypto-portefeuille.

Geert volgt de crypto-markt op de voet en kan advies geven over welke munten goed zijn om in portefeuille te nemen en welke van de hand te doen. Ook bij het volgen van de strategie worden tips gegeven om het risico te beperken en de winst te optimaliseren.

Het dagelijks bekijken van de waarde van een portefeuille. Bij meerwaarde kan er geopteerd worden om met de winst zilver of goud te kopen of de winst om te zetten naar euro of een stable coin. Bij felle daling van de prijs kan geopteerd worden om bij te kopen.

Zilver en goud zullen nooit op waarde nul eindigen. Bij crypto’s kan dat wel. Om het risico te beperken kunnen we winst omzetten naar meer waardevast edelmetaal.

Een uur technische support kan altijd aangevraagd worden. Een uur support kost €65,- (incl. BTW)

Ik heb Geert leren kennen via zijn nieuwsbrieven.Op1 of andere wijze kreeg ik die in mijn mailbox, wellicht ergens op een knopje gedrukt op een andere site over crypto's ...De enthousiaste toon van dit schrijven en zijn enorme gefundeerde kennis inclusief bronnen onderaan de nieuwsbrief vond ik heel bijzonder.Na enige tijd zelf bezig te zijn geweest met leren investeren in Crypto was ik iets wijzer geworden maar nog altijd huiverig voor steun daarin van buiten.Toch heb ik onlangs de stap genomen om mijn vertrouwen aan Geert te geven en mij te laten adviseren en coachen door hem. Ik kan tot nu toe zeggen dat ik daar geen moment spijt van heb!Niet alleen heeft hij een enorme kennis en duidelijke visie op alles rondom investeren in deze complexe materie, maar vooral ook zijn altijd vrolijke humeur en deskundigheid vind ik erg prettig.De strategie die Geert hanteert is realistisch en voelt voor mij ook heel goed aan aan. Hij helpt mij gaandeweg om meer kennis en kunde te krijgen in de wereld van Crypto's, wat mij zeker veel meer tijd en moeite zou hebben gekost als ik het zelf moest uitzoeken. Ik kan Geert zeker aan bevelen aan een ieder die betrouwbaar, eerlijk en deskundig advies zoekt en bovendien een prettig / relaxed persoon is in de omgang.Mijn portefeuille met crypto's was plots in een uur opeens helemaal recht naar beneden in 90 graden gedaald Geert, wat is er gebeurd ??? !!!"Nee Tony, dat komt omdat je meer dan de helft van je munten net hebt verplaatst naar je Wallet in eigen beheer" !!!Wat lagen we samen in een deuk zeg, zal ik nooit vergeten ....Tony

Tony


De begeleiding van Geert is ronduit super. Geert is bereikbaar, helpt je stap voor stap, geeft je de nodige en nuttige adviezen (zo is onze winst in enkele maanden tijd meer dan 50%). We hebben vooral heel veel vertrouwen in Geert.

Geert


...

Start hier

Vergelijk en kies je Bitcoin Helpdesk formule.

Nu inschrijven
Diensten

ICT support voor elk systeem
Mac-Windows-Linux.

Nimva heeft een uitgebreide ervaring in het leveren van helpdesk-diensten

Technische support leveren in een Mac, Windows en Linux-omgeving

Support leveren in het gebruik van standaard software

Hardware herstellingen uitvoeren of nieuwe hardware installeren

Detachering (contract van bepaalde duur) in helpdesk-diensten uitvoeren

... ...

Veelgestelde vragen

Bitcoin Cursus

Zelf crypto's beheren in 10 stappen

Deze cursus maakt deel uit van een jaarabonnement Bitcoin Helpdesk Support. Deze cursus helpt u stap voor stap op weg om op een veilige manier Bitcoin aan te kopen, te bewaren en te beheren. Volg de lessen stap voor stap. Heeft u vragen of loopt u ergens vast ? Dan maken we een afspraak en help ik jou op afstand.

Naar cursus

Schakel het javascript in om dit formulier te verzenden

Bitcoin Helpdesk Nieuwsbrief

Schrijf je in op de Bitcoin Helpdesk nieuwsbrief
en ontvang gratis de mini-cursus Koopkrachtbehoud.