Beveilig uw vermogen

Hoe veilig starten met bitcoin?

Hoe uw koopkracht beschermen?

BITCOIN HELPDESK

Bitcoin Helpdesk.

...

Met persoonlijke support bedoelen we het ’samen zitten’, fysiek of on-line, met de klant in een 1 op 1 gesprek. In blokken van 1 uur worden de vragen voorgelegd en actie ondernomen om deze vragen te beantwoorden of hulp te bieden bij het zelf beheren van de crypto-portefeuille.

Het abonnement voorziet support via e-mail. Volgens het FIFO-principe (First In - First Out) worden hulpvragen beantwoord. Komen we er via e-mail niet uit, dan leggen we een afspraak vast voor een uur persoonlijke support.

Deze cursus helpt je op weg om te starten met het zelf leren beheren van jouw crypto-portefeuille.

Geert volgt de crypto-markt op de voet en kan advies geven over welke munten goed zijn om in portefeuille te nemen en welke van de hand te doen. Ook bij het volgen van de strategie worden tips gegeven om het risico te beperken en de winst te optimaliseren.

De private key wordt meestal voorgesteld als een reeks (12 of 24) engelstalige woorden die op papier genoteerd worden. Met deze private key kan men een crypto-portefeuille opnieuw herstellen of installeren op een andere computer. Wie de private key van een portefeuille bezit, kan de crypto’s ook besteden of verkopen.

Transacties zijn aankopen, verkopen of omruilen van crypto-currencies.

Het dagelijks bekijken van de waarde van een portefeuille. Bij meerwaarde kan er geopteerd worden om met de winst zilver of goud te kopen of de winst om te zetten naar euro of een stable coin. Bij felle daling van de prijs kan geopteerd worden om bij te kopen.

Zilver en goud zullen nooit op waarde nul eindigen. Bij crypto’s kan dat wel. Om het risico te beperken kunnen we winst omzetten naar meer waardevast edelmetaal.

Een uur technische support kan altijd aangevraagd worden. Een uur support kost €65,- (incl. BTW)

Gewoonlijk na een bericht van goud999 kijk ik ook even op hun site en nu was ik echt wel verbaasd van deze huidige prijs die eerder zolang op slechts 899€ stond. Dat is gewoon en verdubbeling sinds 9/2018 na jouw zilveren goeie raad. De monsterboxen zijn nu ook bijna het dubbel waard, toen slechts 7.606,90€.   De juiste personen op het juiste moment ontmoeten is zo wonderbaarlijk en zo viel het mij toe toen Peter stopte om mij de weg te vragen naar een lezing waarnaar ik zelf op zoek was en zo reden we totaal onverwacht samen naar het juiste adres. Gelukkig nam hij toen ook zelf even het woord en was ik nadien in de mogelijkheid om zijn verdere gegevens op te vragen anders was het nog op niets uitgelopen. En nadien toonde jij een totaal nieuwe richting voor mij waarvoor ik je ook zo dankbaar ben, geen haar op mijn hoofd had daar eerder al aan gedacht.   Ondanks dat deze prijzen nu de hoogte ingaan blijkt jouw crypto-redenering ook steeds een bijzonder goed idee en waarvoor ook mijn uiterste dank!   Frieda.

Frieda


Beste Geert,   Bij deze wens ik je oprecht te bedanken voor alle geboden hulp die je tot nu toe hebt gegeven.  Ik ben je heel dankbaar, voor natuurlijk de hulp op zich, maar ook vooral voor de manier waarop.  Steeds mocht ik rekenen op hele deskundige hulp met een warm hart en dit heeft mij tot nu toe zeker geen windeieren opgeleverd.  Je helpt mensen zoals ik met eerlijke informatie en met zuivere bedoelingen.  Ik kan iedereen heel sterk aanbevelen om bij Geert aan te kloppen voor info en hulp wanneer je wenst te starten met het investeren in crypto's.

Johan


...

Start hier

Vergelijk en kies je Bitcoin Helpdesk formule.

Nu inschrijven
Diensten

ICT support voor elk systeem
Mac-Windows-Linux.

Nimva heeft een uitgebreide ervaring in het leveren van helpdesk-diensten

Technische support leveren in een Mac, Windows en Linux-omgeving

Support leveren in het gebruik van standaard software

Hardware herstellingen uitvoeren of nieuwe hardware installeren

Detachering (contract van bepaalde duur) in helpdesk-diensten uitvoeren

... ...

Veelgestelde vragen

Bitcoin Cursus

Zelf crypto's beheren in 10 stappen

Deze cursus maakt deel uit van een jaarabonnement Bitcoin Helpdesk Support. Deze cursus helpt u stap voor stap op weg om op een veilige manier Bitcoin aan te kopen, te bewaren en te beheren. Volg de lessen stap voor stap. Heeft u vragen of loopt u ergens vast ? Dan maken we een afspraak en help ik jou op afstand.

Naar cursus

Schakel het javascript in om dit formulier te verzenden

Bitcoin Helpdesk Nieuwsbrief

Schrijf je in op de Bitcoin Helpdesk nieuwsbrief
en ontvang gratis de mini-cursus Koopkrachtbehoud.